Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Yeni Subaru Forester yüz tanıma özelliğiyle gelecek

Subaru , yeni Forester modelinde tasarım anlamında çok büyük değişiklikler yapmış olmasa da sunduğu teknolojilerle dikkat çekmeyi başarıyor...

Subaru, yeni Forester modelinde tasarım anlamında çok büyük değişiklikler yapmış olmasa da sunduğu teknolojilerle dikkat çekmeyi başarıyor. 

Peki, New York Otomobil Fuarı 2019 etkinliğinde tanıtılan 2019 Subaru Forester neler sunuyor? 2019 Subaru Forester özellikleri neler? 

ABD pazarına 2,5 litre boxer motor ile gelecek Forester, 12 beygir artışla 182 beygir güç üretir hale gelmiş. CVT şanzıman ve simetrik sürekli dört tekerden çekişin yanı sıra yeni direkt yakıt enjeksiyonu ise daha fazla performans vadediyor. 

Daha fazla alan sunulduğunun altı çizilen yeni Subaru Forester, 2,669 milimetre aks mesafesi sunarken daha da yükselmiş durumda. Bu sayede arkada oturanlar için artık daha konforlu bir yolculuk sağlanıyor. 
Bagaj hacmi ise 2,154 litreye çıkartılarak bolca valiz ve eşya için yer açılmış. 6.5 inç ile 8 inç seçeneklerine sahip dokunmatik multimedya ekran, Subaru Starlink ile birleşiyor. Bu sayede Apple CarPlay ve Android Auto için destek sağlanıyor. 

DriverFocus adlı yeni sistem, yüz tanıma teknolojisiyle sürücünün yorgunluğunu ve dikkat dağınıklığını fark edebiliyor. Öte yandan, bu özellik en pahalı paket olan Touring ile sunuluyor. Sürücü destek sistemi EyeSight ise tüm modellerde mevcut. 

Sistem yorgunluk algıladığında bildirimde bulunup işlevlerini aktif hale getiriyor. Dinamik hız sabitleme, şerit takip sistemi, yol işareti algılama, otonom acil frenleme gibi güvenlik özellikleri tüm modellerde mevcut.

Çift bölge otomatik klima, Wi-Fi Hotspot, elektronik park freni, LED sis farkları, ısıtmalı ayna ve koltuklar ise diğer detaylar arasında yer alıyor. 2019 Subaru Forester çıkış tarihi ve fiyat bilgisi hakkında şimdilik açıklama bulunmuyor.shiftdelete

Hiç yorum yok