Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

İkinci el araçta TÜVSÜD D-Expert güvencesi

Bağımsız, tarafsız ve profesyonel ikinci el araç ekspertiz hizmetini tüketicilerle buluşturan TÜVSÜD D-Expert, ilk ekspertiz merkezini Ank...

Bağımsız, tarafsız ve profesyonel ikinci el araç ekspertiz hizmetini tüketicilerle buluşturan TÜVSÜD D-Expert, ilk ekspertiz merkezini Ankara Şaşmaz’da açtı. 
TÜVSÜD ve Doğuş Holding ortaklığıyla 2013 yılında kurulan Doğuş Grubu şirketlerinden TÜVSÜD D-Expert; bağımsız, tarafsız ve profesyonel ikinci el araç ekspertiz hizmetini tüketicilerle buluşturuyor.

Uluslararası tecrübesi ve “Uzman Bakış, Kesin Sonuç” mottosu ile araç sahiplerinin ve ikinci el araç satın almak isteyenlerin güvenebilecekleri TÜVSÜD D-Expert, ilk ekspertiz merkezini Ankara Şaşmaz’da açtı. 


Kurulduğu günden bu yana kurumsal müşterilere hizmet veren TÜVSÜD D-Expert, dünyanın önde gelen teknik hizmet sağlayıcısı TÜV SÜD güvencesiyle, sektörde uygulanan genel ekspertiz algısı olan kaporta boya kontrolünün ötesinde, aracın genel durumuyla ilgili kesin ve ayrıntılıbir bilgilendirme sunuyor. 

TÜV SÜD’ünAnkara’daki kurumsal ve bireysel müşterilerine hizmet verecek merkezde, ileri teknolojiler kullanılarak ikinci el araç ekspertizi profesyonel bir şekilde yapılıyor. 

Hizmetini genişleterek sürdürecek olan TÜVSÜD D-Expert; çok yakında İstanbul, İzmir, Bursa,Antalya ve Adana’daki şubelerini faaliyete geçirerek ikinci el araç piyasasının ihtiyaç duyduğu kaliteli ekspertiz ihtiyacını karşılamayı hedefliyor.  

TÜV SÜD D-Experthakkında: 
TÜV SÜD AG ve Doğuş Holding’in güçlerini birleştirmesi ile 2013 yılında kurulan Doğuş Grubu şirketlerinden TÜV SÜD D-Expert, uluslararası tecrübesiyle Türkiye’de kurumsal firmalara ve son tüketiciye bağımsız, tarafsız ve profesyonel ikinci el araç ekspertiz hizmeti sunmaktadır. 

Deneyimli ve profesyonel ekspertiz uzmanları tarafından son teknolojiye sahip ekipmanlarkullanılarak hazırlanan TÜV SÜD D-Expert İkinci El Araç Ekspertiz Raporu, araç durumu ile ilgili kesin ve ayrıntılı bilgilendirme sunarken, objektif ekspertiz hizmeti ile alıcı ve satıcı arasındaki güveni de sağlamakta ve ilişkiye değer katmaktadır.

Hiç yorum yok