Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Hyundai servislerinde ücretsiz check-up fırsatı

Hyundai yetkili servis lerinde geçerli kampanyasında 100 TL migros çeki ve ücretsiz check up fırsatı. Hyundai, kış mevsimini yavaş yavaş...

Hyundai yetkili servis lerinde geçerli kampanyasında 100 TL migros çeki ve ücretsiz check up fırsatı.
hyundai elantraHyundai, kış mevsimini yavaş yavaş geride bıraktığımız bugünlerde aracını kontrol ettirmek isteyen Hyundai sahiplerine avantajlarla dolu servis kampanyası sunuyor. 

Bakım avantajlarından ücretsiz check-up hizmetine kadar birçok imkan bir arada sunuluyor.Hyundai, 12 - 31 Mart 2018 tarihleri arasında geçerli olmak üzere, tüm Hyundai sahiplerinin yararlanabileceği avantajlı bir servis kampanyası düzenliyor. 


Tüm Türkiye’deki Hyundai Yetkili Servisleri’nde geçerli olacak bu kampanya dahilinde, araç sahipleri ücretsiz check-up imkanından yararlanırken aynı zamanda 700 TL ve üzeri bakım harcaması yapan Hyundai sahipleri, 100 TL değerinde Migros alışveriş kartına da sahip olacaklar. 

Araçların en önemli donanımlarından biri olan aküler de kampanya dahilinde ücretsiz kontrol edilecek. Değişimin gerekli olması halinde ise yüzde 20 parça indirimi yapılıyor. 

Ayrıca dört adet lastik alımlarında da 100 TL nakit indirimi var. KDV dahil 265 TL’den başlayan Blue Bakım ve parça paketlerinde avantajlı fiyatların yanı sıra Hyundai showroomlarını ziyaret eden araç sahipleri yepyeni Hyundai modellerini de test etme şansına sahip olacaklar.

Hiç yorum yok