Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

DFSK’da Mart Kampanyası

Türkiye distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret’in yürüttüğü “Türkiye’nin En Ekonomik Ticari Araçları” ünvanına sahip DFSK markasının Ma...

Türkiye distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret’in yürüttüğü “Türkiye’nin En Ekonomik Ticari Araçları” ünvanına sahip DFSK markasının Mart ayı boyunca Mini Maxi, Midi Maxi, Twin Maxi ve Mega Van modelleri, birbirinden avantajı fiyatlarla DFSK Showroom’larında yeni sahiplerini bekliyor. 

DFSK Mart Kampanyası: 
Ücretsiz LPG Dönüşüm Kampanyası veya Cazip Fiyatlarla Nakit İndirim Kampanyası Midi Maxi: Midi Maxi 44.250TL gibi inanılmaz fiyatlarla DFSK Showroom´larımızda sizleri bekliyor. 

Mini Maxi: Mini Maxi *44.000TL gibi inanılmaz fiyatlarla DFSK Showroom´larımızda sizleri bekliyor.

Twin Maxi: Twin Maxi´yi, *47.000TL fiyatla, hemen al! Mega Van-Panelvan: Mega Van Panelvan, *49.000TL’ye sizi DFSK Showroom’larımızda bekliyor. Mega Van-Kombivan: Mega Van Kombivan 58.950TL’ye sizi DFSK Showroom’larımızda bekliyor. 


 • Araçlar stoklarla sınırlıdır. 
• Fiyatlar 01 Mart 2008 - 31 Mart 2018 tarihleri arasında geçerlidir. 
• Tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarına ÖTV, KDV ve tahmini Trafik Tescil Masrafları dahil olup, Trafik Sigortası hariçtir.

• Araçların fatura tarihinde yürürlükte olan tavsiye edilen fiyat listesi geçerlidir. Bu tavsiye edilen fiyat listesi, bir öncekini geçersiz kılar. 

• Tavsiye edilen modellerde anahtar teslim fiyatlarının içindeki %4 ÖTV, %18 KDV vergi tutarı oranları bilgi mahiyetinde olup, vergilerde oluşabilecek değişikliklerden şirketimizin herhangi bir sorumluluğu yoktur. 
• “*” Mini Maxi, Twin Maxi ve Megavan Panelvan araçların 2017 model yılı tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarıdır. 2018 model yılı için fiyatlar değişiklik gösterebilir.

Hiç yorum yok