Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Bmw Cenevrede gövde gösterisi yaptı

BMW, bu yıl 88’incisi düzenlenen Cenevre Otomobil Fuarı’nda yeni BMW X4’ün yanı sıra birçok modelin de Avrupa prömiyerini gerçekleştirdi. ...

BMW, bu yıl 88’incisi düzenlenen Cenevre Otomobil Fuarı’nda yeni BMW X4’ün yanı sıra birçok modelin de Avrupa prömiyerini gerçekleştirdi.

Fuarda dünya prömiyeri gerçekleşen BMW X4, yeni tasarımıyla oldukça dinamik görünüyor. 

Fuarda Avrupa prömiyeri gerçekleşen yeni BMW X2 ise sportif şıklığı BMW X modellerinin bilinen güçlü karakteri ile birleştiriyor. Dört kapılı bir X Coupe olan yeni BMW X2, en yeni BMW ConnectedDrive hizmetlerini sunuyor. 


Fuarda Avrupa prömiyeri gerçekleşen bir diğer model olan M3 CS, artırılmış güç çıkışı ve özel süspansiyon detayları ile dikkat çekiyor. BMW, 2 Serisi Active Tourer ve Gran Tourer’ı da yeniledi. 

Kapsamlı bir şekilde güncellenen bu otomobiller, yenilenen motorlar ve BMW ConnectedDrive’ın sunduğu yenilikçi bağlantı teknolojisinden yararlanıyor. Yeni BMW i8 Roadster ve BMW i8 Coupe de fuarda serilenen yeniliklerdendi. 

Dünyanın en başarılı plug-in hibrit spor otomobili olan i8’in roadster versiyonu, özel süspansiyon ayarı, martı kanadı kapılar, karbon fiber takviyeli plastikten (CFRP) yapılmış ön cam çerçevesi ve elektrikle çalışan soft-top’a sahip. 

Her iki model de dinamik özellikleri artıran ve çok daha yoğun bir elektrikli sürüş deneyimi sunan geliştirilmiş BMW eDrive teknolojisi sunuyor. Yeni BMW i8 Roadster ortalama yakıt tüketimi 2.1 lt/100 km’ye kadar iniyor.AUTOMAGG

Hiç yorum yok