Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Yeni Bmw 750 GS

BMW F 750 GS hayatınıza her gün yeni heyecanlar katar. Her türlü yol koşullarında, dengesi ve çok yönlü karakteri ile bu enduro modeli siz...

BMW F 750 GS hayatınıza her gün yeni heyecanlar katar. Her türlü yol koşullarında, dengesi ve çok yönlü karakteri ile bu enduro modeli sizin maceraya açılan biletinizdir.

F 750 GS size daha fazla güç, daha fazla konfor ve daha fazla GS ruhu sunar. Motorun güçlü karakterini hisseder ve F 750 GS’in kullanım kolaylığının keyfini çıkarırsınız. 

Dünyayı keşfetmeye çıktığınızda otomatik denge kontrolü (ASC) ve anti-blokaj fren sistemi (ABS) sayesinde motosikletiniz hep kontrolünüz altında olur. 

Fabrika üretim opsiyonundaki Connectivity özelliği 6,5 inç TFT ekranıyla size hangi kavşaktan döneceğinizi veya sizi arayanın kim olduğunu dikkatinizi yoldan ayırmadan kolayca gösterir. Alçak selesi ise bir sonraki macerayı her zamankinden daha kolay hale getirir. 


Etkileyici GS ruhu. 
İnce arka kuyruk yapısından, çarpıcı ön depoya ve oradan GS modellerine özgü ön gagaya kadar tüm tasarım parçaları, motosikletin GS ruhuna sahip olduğunun açık bir göstergesidir. 

Motosiklete özgü çizgiler oldukça belirgin ve orijinaldir. Yeni farlarıysa duygularınızı harekete geçirir. Exclusive stili motosikletin üstün kalitesini vurgular ve GS ruhunu yansıtır. Daha fazlasını keşfetmek sizin elinizde!  

Yeni motor gücü. 
F 750 GS motosikletinizi çalıştırdığınızda sizi yeni heyecanlara doğru sürükler. Heyecan verici sıralı iki silindirli motosiklet ruhunuzu etkiler. 

Yeni tasarlanan motor 77 bg (57kW) gücüyle arka tekerleğe yüksek güç aktarırken, yakıt tüketiminizi düşük tutar (WMCT’ye göre 100 km’de 4,1 l). Gücü azaltılmış 48 bg (35kW) versiyonu A2 sınıfı sürücü belgesine sahip olan genç sürücülerin de GS duygusunu yaşamaya davet eder.  

Kolay başlangıç. 
Çevik kullanım özelliği, yüksek seviyede konfor ve süspansiyonu alçaltma olanağı GS dünyasına atacağınız adımı kolaylaştırır. 

F 750 GS mükemmel şekilde oturmanızı sağlamak üzere 770 mm alçak seviyeden 830 mm’ye kadar çeşitli sele yüksekliklerine göre ayarlanır. 

Ayrıca, rahat ve aktif sele konumu ve değişken ergonomik özellikler aktif güvenliğinizi destekler ve konforlu bir yolculuk için sizinle motosikletiniz arasında uyumu sağlar. 

Exclusive stili. 
F 750 GS’nizle şık bir performans sergilemek ister misiniz? O zaman mat metalik Stereo rengiyle Exclusive stili tam size göre. 

Bu tarzla, büyük GS şeritli galvanize radyatör panjuru ve granit grisi jantlar F 750 GS’ye iddalı zemini hazırlar. Siyah/gri sele, elcik korumalar ve gümüş eloksallı gidon ise bu gösterişli görünümü tamamlar.detaylı bilgi için bmw-motorrad web sitesine bakabilirsiniz

Hiç yorum yok