Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Makyajlı Skoda Fabia Geliyor

Skoda ’nın küçük temsilcisi Fabia makyaj operasyonundan geçirildi. Aracın dış görünümünde ufak tefek değişiklikler yapılırken asıl büyük ye...

Skoda’nın küçük temsilcisi Fabia makyaj operasyonundan geçirildi. Aracın dış görünümünde ufak tefek değişiklikler yapılırken asıl büyük yenilikler kaputun altında gerçekleşecek. 

Artık dizel motora sahip olmayacak olan Fabia, sadece dört farklı 1.0 litrelik benzinli motorla satışa sunulacak. Bu dört motorun ikisi 60 ve 75 HP’lik iki adet atmosferik, diğer ikisi ise 95 ile 110 HP’lik iki adet turbo beslemeli motor olacak. 

Fabia, yeni motorlarla birlikte en son bilgi-eğlence ve güvenlik teknolojilerini de barındırıyor. Kör nokta uyarısı, arka trafik uyarısı ve otomatik uzun huzmeli farlar Fabia’yı her zamankinden daha güvenli hale getirirken, 6.5 inçlik bilgi-eğlence sistemi daha iyi bir bağlanabilirlik vaat ediyor. automagg


Yenilenen model, yeni iç döşemeler ve güncellenmiş bir gösterge paneli de barındırıyor. Ayrıca tüm donanım seviyelerinde de sunulacak olan hem ön hem de arka farlardaki LED aydınlatmalar da aracı mevcut modelden ayırıyor.

Hiç yorum yok