Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

2018 Skoda Fabia resmi görsel paylaşıldı.

mart 2018 de düzenlenecek olan Cenevre Otomobil Fuarı’nda sahneye çıkması beklenilen 2018 Skoda Fabia için geri sayımı başlatan ilk resmi g...

mart 2018 de düzenlenecek olan Cenevre Otomobil Fuarı’nda sahneye çıkması beklenilen 2018 Skoda Fabia için geri sayımı başlatan ilk resmi görsel paylaşıldı. 

skoda Fabia yenileniyor Volkswagen grubu yeni modelleriyle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Volkswagen Jetta yeni jenerasyonuyla karşımıza çıkarken şimdiyse yeni Fabia’nın sinyalleri verildi. 

Kodiaq ve Karoq modelleriyle ciddi atılımlar yapan Skoda, görünen o ki Fabia modelinde sadece makyaj operasyonu yapmayı tercih edecek. Skoda tarafından paylaşılan görsele bakıldığı zaman önceki modele kıyasla daha kesin hatlarla daha sportif bir Fabia geliyor. 


Aracın ön tarafını gösteren taslak çizimde göze çarpan ilk detaysa yenilenen LED farlar oluyor. Her ne kadar henüz görememiş olsak da benzer şekilde arka ışıklandırma grubunda da LED farlara geçilmesi bekleniyor. 

İlerleyen teknoloji ile yüksek çözünürlüklü ekranlar her yerde karşımıza çıkarken özellikle yeni Polo modelinde kullanılan hayalet gösterge ve büyük ekranlı multimedya kontrolcüsü de 2018 Skoda Fabia modelinde görülmek istenen yeniliklerden. 

Acil Durum Frenleme sistemi gibi yeniliklerle gelmesi beklenilen 2018 Skoda Fabia, 1.5 litrelik 145 beygir güç ve 250 Nm tork değeri sunan yeni motor seçeneğine de kavuşması bekleniyor.Shiftdelete

Hiç yorum yok