Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Günde 22 TL ye Ford Fiesta Fırsatı

Ford, Kasım ayında da birbirinden özel avantaj ve tekliflerle hayalinizdeki araca sahip olma fırsatı sunuyor.  Kasım ayı boyunca For...

Ford, Kasım ayında da birbirinden özel avantaj ve tekliflerle hayalinizdeki araca sahip olma fırsatı sunuyor. 

Kasım ayı boyunca Ford, tüm binek* ve ticari modellerinde “Her Şey Dahil Finans Paketi” kapsamında FKasko veya bakım paketi satın alınması durumunda 44.000 TL, 20 ay, %0 faiz kampanyasını müşterilerine sunuyor. 

Paketten yararlanmayan müşteriler içinse 40.000 TL, 20 ay, %0 faizli kredi desteği sunuluyor. Ford ayrıca, Öğretmenler Günü vesilesiyle Kasım ayında tüm binek modellerde öğretmenlere tavsiye edilen perakende satış fiyatı üzerinden %2 indirim daha sunuyor. 

Ayrıca, Kasım ayı boyunca Ford’un binek modellerinde sunulan 4 yıl veya 100.000 km garanti, tüm ticari modellerde ise 3 yıl sınırsız km garantisi Ford müşterilerini bekliyor. 

Yeni Fiesta’ya Ford Options seçeneğiyle günde 22,16 TL (ayda sadece 665 TL) taksitle sahip olma fırsatı.40 yılı aşkın bir süredir Avrupa’nın en çok satan araçlar listesinin başlarında yer alan ve geçtiğimiz Eylül ayında yenilenen Fiesta’ya, Ford Options seçeneğiyle sahip olmak Kasım ayında çok avantajlı. 


B segmenti müşterilerinin birkaç yıl önce ancak hayal edebilecekleri ileri teknolojiler ve özelliklerle donatılan Yeni Fiesta’da, ‘Ford Options’ kredi seçeneğini kullanan müşteriler, ayda 665 TL taksit ile yeni Fiesta sahibi olabilirken, tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden de 2.000 TL indirim avantajından yararlanabiliyor.  

Binek modellerde 0 faiz fırsatı 
Tüm Ford binek modellerinde* “Her Şey Dahil Finans Paketi” kapsamında FKasko veya bakım paketi satın alınması durumunda 44.000TL, 20 ay, %0 faizli kredi kampanyası sunuluyor. Paketten yararlanmayan müşteriler içinse 40.000 TL, 20 ay, %0 faizli kredi desteği sunuluyor. 

Ford C-MAX ve Mondeo modelleri için tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden 7.000 TL takas desteği, Focus ST Line modelinde ise tavsiye edilen perakende satış fiyatı üzerinden %4 indirim Kasım ayında devam ediyor. 

Ford’un Öğretmenler Günü’ne özel kampanyasında ise Kasım ayında tüm binek modellerde öğretmenlere tavsiye edilen perakende satış fiyatı üzerinden %2 indirim daha sunuyor.  

Ticaride “0 faiz” avantajı Kasım ayında da devam ediyor 
Ford, ticari modellerinde de “Her Şey Dahil Finans Paketi” kapsamında FKasko veya bakım paketi satın alınması durumunda 44.000 TL, 20 ay, %0 faiz kampanyasını sunuyor. Paketten yararlanmayan müşteriler içinse 40.000 TL, 20 ay, %0 faizli kredi desteği sunuluyor. 

Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte geçtiğimiz ay devreye aldığı kış lastiği kampanyasını sürdüren Ford; Custom ve Ranger modellerini satın alanlara, 4 adet kış lastiğini ÖTV ve KDV dahil olarak 1.200 TL karşılığında alma fırsatı sunuyor. 

Ford ayrıca, Kasım ayında alınmış tüm binek modellerde, Tourneo Courier ve Transit Courier modellerinde yine Kasım ayında Axa FKasko satın alımında poliçe fiyatından 400 TL indirim sunuyor.  

Ford Trucks’ta “Üçlü Ekonomi Zirvesi” devam ediyor 
Ford Otosan’ın ağır ticari markası Ford Trucks, Kasım ayında da devam eden “Üçlü Ekonomi Zirvesi” kampanyası ile 200.000 TL, 3 yıl, %0,89 faizli kredi kampanyasını** müşterilerine sunuyor. 

Ayrıca, çekici serisinde 3 adet bakım paketini*** de hediye ediyor ve 3. yıl uzatılmış garantisini**** müşterilerine ücretsiz olarak sunuyor. Böylece Kasım ayında Ford Trucks çekici sahibi olan herkes, garanti süresini hiçbir ücret ödemeden bir yıl daha uzatabiliyor. 

2. el ağır ticari araçta güven arayanların adresi TruckMarket ise Kasım ayında 2. el 1846T çekicilere özel olarak, 100.000 TL, 12 ay ve 0 faiz fırsatı sunuyor.  

Kasım ayına özel ücretsiz check-up ve baskı balata kampanyası Ford Trucks, ‘Dikkat: Bu kış da fırsat var!’ sloganı ile Kasım ayında da müşterilerine ücretsiz olarak check-up paketi hediye ediyor. 

Ayrıca, müşterilerinin yetkili servislerde yaptığı 1000 TL üstündeki mekanik harcamalara ise Ford Trucks yeleği hediye ediyor. Ford Trucks 3542 ve 4142 inşaat serisi modellerinde ‘Çift Katlı Baskı Balata’ kampanyasını Kasım ayında da sürdüren Ford Trucks, bu değişim fırsatıyla müşterilerine çift katlı baskı balataya en avantajlı fiyatlarla geçme imkanı sunuyor. 

Ford Trucks müşterileri, çift katlı baskı balata değişimini kampanya kapsamında 3200 TL yerine 2000 TL’ye tüm Ford Trucks yetkili servislerinden 31 Aralık 2017 tarihine kadar gerçekleştirebiliyor. 

Ford kampanyaları hakkında detaylı bilgi, Ford Yetkili Satıcılarında ve www.ford.com.tr internet sitesinde.Ford Trucks kampanyaları ve modelleri ile ilgili tüm bilgilere www.fordtrucks.com.tr ve 4443673 no’lu çağrı merkezinde. 

* Kampanyaya Yeni Fiesta, C-Max, Mondeo, Mustang, Edge, Focus RS, Focus ST, Fiesta ST modelleri dahil değildir. 
** Kampanya 0 km araçlar için (4X2 Yol Kamyonları, 6X2 Yataksız Yol kamyonları, 2533D ve 6x4 Çekici hariç) geçerlidir. 
*** Bakım paketi kampanyası, 3 adet Akıllı Motor Bakımı ve 3 Adet Mekanik bakımı içermekte olup, bakım paketi sözleşmesi şartları dahilinde hediye edilmektedir. 
**** Uzatılmış garanti, Ford Otosan tarafından sunulan +1 yıl ek garanti hizmet içeriğini ve sözleşme şartlarını kapsamaktadır.

Hiç yorum yok