Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Galatasaray’lı Fernando’nun otomobili açık artırmayla satılıyor

futbol fanatiklerine büyük sürpriz! Online açık artırma sistemiyle otomobil piyasasını kullanıcılarının ayağına getiren ikinciyeni.com’da, ...

futbol fanatiklerine büyük sürpriz! Online açık artırma sistemiyle otomobil piyasasını kullanıcılarının ayağına getiren ikinciyeni.com’da, Galatasaray’lı futbolcu Fernando’nun kullandığı otomobil satışa çıkarıldı. 

25 Kasım’a kadar sürecek olan heyecanlı açık artırma sonunda kazanan kişiye otomobilini Fernando Metin Oktay tesislerinde teslim edecek. 

Otomobil alım satımına yeni bir soluk getiren ikinciyeni.com’da bu kez, futbol dünyasının popüler isimlerinden Galatasaray’lı Fernando Francisco Reges’in kullandığı otomobil satılıyor. 

25 Kasım Cumartesi gününe kadar devam edecek olan heyecanlı açık artırmanın kazananı, otomobilini Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Fernando ile buluşarak ünlü oyuncunun elinden teslim alacak. 


Ayrıca Fernando, açık artırmayı kazanan kişiye, otomobilin içinde sakladığı özel bir sürpriz hediyeyi verecek. Her segmentten otomobilin satışa sunulduğu ikinciyeni.com’da müşteriler üyelik işlemlerini ücretsiz ve kolay bir şekilde yapabiliyor. 

Açık artırmayı kazananlara otomobillerini, işlemlerin tamamlanmasının ardından 1 gün içinde teslim eden ikinciyeni.com, otomotiv sektörünün dijital dönüşümünün en başarılı örnekleri arasında gösteriliyor. 

İkinciyeni.com, yeni nesil hizmetleriyle önümüzdeki dönemlerde daha çok kullanıcıyı hayallerindeki otomobillerle buluşturmayı hedefliyor. 2017 yılında 20 bin otomobil satmayı hedefleyen ikinciyeni.com’un toplam 178 bin üyesi mevcut. 

Ayrıca ikinciyeni.com’dan hafta içi her gün ortalama 100 otomobil satışa sunuluyor. İkinciyeni.com’un Kartal ve Bakırköy olmak üzere İstanbul’da 3; Türkiye genelinde İzmir, Ankara, Kocaeli, Gaziantep ve Bursa’da ise birer şubesi bulunuyor.

Hiç yorum yok