Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Otomobil Dizel Mi Benzinli Mi Alınmalı

3. yılın sonunda toplamda 90 bin kilometre kullanıldığı takdirde dizelin benzinli otomobile göre avantajlı konuma geçtiğine dikkat çeken İk...

3. yılın sonunda toplamda 90 bin kilometre kullanıldığı takdirde dizelin benzinli otomobile göre avantajlı konuma geçtiğine dikkat çeken İkinciyeni Marka Direktörü Emre Ayyıldız, 3 yıldan önce ve yıllık 30 bin kilometreden daha az bir kullanım söz konusu ise benzinli otomobilin tercih edilmesi gerektiğini ifade ediyor. 

Türkiye’de en çok tartışılan ve hiç eskimeyen bir sorudur, “Dizel mi alsak, benzinli mi”… Bu sorunun doğru yanıtını bulmak için sadece mazot ve benzin fiyatlarına bakmak yeterli değil. Araç bakımına ilişkin tüm maliyetleri hesaplamak gerekiyor. 

Bu nedenle otomobil severleri hayallerine online açık artırma heyecanı ile kavuşturan ikinciyeni.com’da dizel mi benzinli mi tartışmasını masaya yatırdı. 

İkinciyeni.com Marka Direktörü Emre Ayyıldız, tüketicilerin araç alırken kararsızlık yaşadığı konulardan birinin de dizel- benzinli ikileminin olduğunu vurguluyor. 

Ayyıldız bu kararı verirken dikkat edilecek noktaları şöyle özetledi: “İkinciyeni.com verilerine göre yıllar içerisinde karşılaşılan lastik, bakım, kasko, yakıt, değer kaybı maliyetleri incelenmeli. Kullanıcının bu noktada ilk 3 yıl içinde gerçekleştirdiği performans gerçekten de çok önemli. 
3. yılın sonunda yıllık 30 bin kilometre, toplamda 90 bin kilometre kullanıldığı takdirde dizel otomobiller benzinli otomobile göre avantajlı konuma geçiyor”. Emre Ayyıldız, 3 yıldan önce ve yıllık 30 bin kilometreden daha az bir kullanım söz konusu ise benzinli otomobilin alıcılar tarafından tercih edilmesi gerektiğini ifade ediyor. 

İkinciyeni.com’da hafta içi her gün ortalama 100 otomobil satışa sunuluyor 
2016’yı 15 bin 222 otomobil satışı yaparak yüzde 25 büyüme ile kapatan ikinciyeni.com’un %85’i bireysel, %15’i kurumsal olmak üzere 150 bin üyesi mevcut. 

Sitede online açık artırma sistemi ile ikinci el otomobillerin internet üzerinden, hızlı ve güvenilir bir şekilde satılması sağlanarak her gün yenilenen açık artırmaların heyecanı yaşanıyor. İstanbul’da Kartal ve Bakırköy’de olmak üzere İzmir, Ankara ve Kocaeli’de de şubeleri bulunan ikinciyeni.com’da hafta içi her gün ortalama 100 otomobil satışa sunuluyor. Site yeni şubelerle satış ve teslim ağını artırmayı planlıyor. 

Yenilenen internet sitesiyle kullanıcılarına daha konforlu ve hızlı hizmet veren ikinciyeni.com, ayrıca bireysel konsinye satışı ile de otomobil tutkunlarının ilgisini daha çok çekiyor. İkinciyeni.com önümüzdeki günlerde Gaziantep ve Bursa’da açacağı yeni şubeleri ile bu illerdeki otomobil tutkunlarının yeni buluşma noktası haline gelecek. 

İade garantisi Müşteri memnuniyetine büyük önem veren ikinciyeni.com satın alınan aracın durumunun, yayınlanan ekspertiz raporundan farklı olduğu tespit edildiğinde, 7 gün içinde iade teminatı veriyor. 

Otomobil sahibi olmak isteyenlere pek çok avantaj sunan ikinciyeni.com'da profesyonel ekspertiz hizmeti, alanındaki geniş tecrübeleri ve uzmanlığı ile bağımsız kuruluş TÜV SÜD ile yürütülüyor.

Hiç yorum yok