Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Mazda, IIHS En Güvenli Araç Seçimi+ Derecelendirmesi 2017’yi aldı

Yeni Mazda CX-5’ler de dahil olmak üzere ABD Otoyol Güvenliği Sigortacısı (IIHS) tarafından test edilen beş Mazda modeli, kar amacı gütmeye...

Yeni Mazda CX-5’ler de dahil olmak üzere ABD Otoyol Güvenliği Sigortacısı (IIHS) tarafından test edilen beş Mazda modeli, kar amacı gütmeyen kuruluşun en yüksek güvenlik derecelendirmesi olan En Güvenli Araç Seçimi+’ya layık görüldü. 

IIHS, darbelere dayanıklılığı beş testle değerlendiriyor: ölçülü ve küçük çarpmalı önden kazalar, bir yan çarpışma, bir tavan dayanıklılık testi ve arkadan bir darbeyi simüle eden bir baş destek ve koltuk testi. 

Buna ek olarak, otomatik frenleme ve ileri çarpışma uyarı sistemleri vasıtasıyla far performansı ve önden çarpmaları önleme sistemi de değerlendiriliyor. 2017 için test edilen Mazda modelleri Mazda CX-9, Mazda CX-3, Mazda3, Mazda6 ve son olarak da yeni Mazda CX-5 idi. 
Her biri, opsiyonel ön çarpma önleme ve uyarlanabilir LED farlar ile donatıldığında, enstitünün en yüksek En Güvenli Araç Seçimi+ derecesini aldı; bunlar, güvenlik teknolojisini destekleyen Mazda'nın ileri ve yenilikçi i-ACTIVSENSE sürücü yardımcılarının bir parçası. 

IIHS'ye göre, Mazda bugüne kadar test edilen tüm modelleri için En Güvenli Araç+ derecelerini alan 16 orijinal parça üreticisi arasındaki tek otomobil üreticisidir. 

Bu sonuçlar, tüm modellerin yeni eklenen far performans kategorisinde iyi performans göstermesi ve mevcut çarpışma dayanıklılık değerlendirme kategorilerinden başarıyla geçmesi ile mümkün oldu. 

SKYACTIV-TEKNOLOJİ serisinin bir parçası olan SKYACTIV-Gövde, eğlenceli sürüş için hafif ancak IIHS test sonuçlarının gösterdiği gibi mükemmel bir çarpışma güvenliği performansı sağlıyor.

Hiç yorum yok