Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Kia dan 5 bin 900 TL ye varan indirim

KIA, Ağustos ayına özel kampanyalı fiyatlarını açıkladı. KIA, en düşük yakıt tüketimi ile Guinness Rekorlar Kitabı’na giren hibrit otomobi...

KIA, Ağustos ayına özel kampanyalı fiyatlarını açıkladı. KIA, en düşük yakıt tüketimi ile Guinness Rekorlar Kitabı’na giren hibrit otomobili yeni Niro’yu 124.500 TL’den başlayan çok özel fiyatla çevre dostu kullanıcılarına sunuyor. 

KIA, kompakt SUV modeli Sportage için 5.900 TL’ye varan indirim ile 87.900 TL gibi son derece cazip bir başlangıç fiyatı belirlemiş durumda. 

A segmentindeki temsilcisi Picanto için 4.500 TL’lik indirim imkanı sağlayan KIA, üçüncü nesli ile satışa sunulan bu modelini 61.400 TL’lik özel fiyatı ile otomobil severler ile buluşturuyor. 

Dördüncü nesli ile dikkat çeken Rio için 3.900 TL’ye varan indirim fırsatı sunan KIA, C sınıfındaki modeli Cerato’yu 68.900 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcıları ile buluşturuyor. Kompakt sınıftaki cee’d için 3.500 TL’ye varan özel indirime ilave olarak KIA, Soul modeline 1.000 TL ve ticari modeli K2500’e 1.600 TL’lik indirim uyguluyor.  

Rekortmen Hibrit KIA Niro 124.500 TL’den başlayan özel fiyatı ile cezbediyor… 
Hibrit modelinin yüksek yakıt verimliliğini crossover modelinin pratikliği ile birleştiren KIA Niro, türünün ilk örneği olarak yollara meydan okuyor...

 “En”leri ile çok konuşulan Niro, 3,8 lt/100km yakıt tüketimi ile sınıfının en tutumlu ve çevreci ürünü olarak öne çıkıyor. KIA Niro, 141PS motor gücü ile de segmentinin en yüksek performansını sunuyor. 
Çekici, estetik ve zarif çizgileri ile yeni Niro, segmentinin en geniş bagaj hacmini de vadediyor. Niro, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, ısıtmalı koltukları, ve ısıtmalı direksiyonu ve geri görüş kamerası gibi bünyesinde birçok önemli donanımı barındırıyor. 

ABD’yi uçtan uca en düşük yakıt tüketimiyle giden hibrit otomobil unvanını resmi olarak alarak Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Niro, 124.500 TL’den başlayan fiyatıyla hibrit crossover tutkunlarını kendine hayran bırakıyor…  

KIA Sportage’da 87.900 TL’den başlayan cazip fiyat avantajı… İleri teknolojileri ve üstün donanım özellikleri ile kompakt SUV sınıfına damgasını vuran KIA Sportage fiyatıyla gülümsetiyor. 

KIA Sportage, sportif, enerjik ve cesur görünümüyle yollarda fark yaratıyor. Türkiye’de en çok ilgi gören KIA modeli olarak dikkat çeken Sportage, sürücü ve yolculara maksimum düzeyde rahatlık sunuyor. Ferah ve geniş iç kabini ve üstün yol tutuş özellikleri ile KIA Sportage, gerçek SUV keyfini doyasıya yaşatıyor. 

Red Dot”, “IF” ve “Good Design” gibi uluslararası tasarım ödüllerine sahip Sportage, Euro NCAP çarpışma testlerinden de beş yıldız alarak iddiasını güçlendiriyor. Keyif ve konfor dolu sürüş deneyimleri yaşatan KIA Sportage, 5.900 TL’ye varan indirimi ve 87.900 TL’den başlayan son derece avantajlı fiyatıyla otomobil tutkunları KIA showroom’larına davet ediyor.  

Yeni KIA Picanto’da 4.500 TL’lik indirimi ile şaşırtıyor… Düşük kullanım maliyeti, şehir içi sürüşü kolaylaştıran kompakt ölçüleri, ulaşılabilir fiyata sunduğu zengin donanımı ile KIA Picanto, çok yönlü otomobil olarak öne çıkıyor. 
Üçüncü nesil Yeni KIA Picanto, 84 HP gücündeki 1,25 litrelik benzinli motor ve dört kademeli otomatik şanzıman ile satışta… Dış ve iç tasarımda tamamen yeni ve modern bir atmosfer yaratan KIA Picanto, sınıfının en geniş bagaj hacmini kullanıcılarına sunuyor. 

A segmentinde fark yaratan Picanto, güvenlik teknolojileriyle de modern çağın gereklerini yerine getiriyor. KIA’nın küresel çapta en çok satan modellerinden biri olan Picanto, Ağustos ayına özel 4.500 TL’lik indirimi ile 61.400 TL’den satışa sunuluyor.  

Yeni KIA Rio 56.900 TL’den başlayan fiyatı ile dikkat çekiyor… 
Etkileyici tasarımı ve pratik kullanımı ile dördüncü nesil Yeni KIA Rio, B segmenti kullanıcılarına göz alıcı bir otomobilden daha fazlasını vadediyor… 

Bünyesinde barındırdığı teknolojiler ile ileri seviyede konfor ve güvenlik sunan yeni Rio, 1,25 litre ve 1,4 litre benzinli motor ve 1,4 litre hacimli turbo dizel olmak üzere toplam üç farklı motor seçeneği imkanı sağlıyor. Ön tarafını KIA’nın yeni tasarım dilinin en önemli sembollerinden “kaplan burnu” şeklindeki ön ızgaranın şıklaştırdığı yeni Rio, şehirli ve genç nesil kullanıcıları kendine çekiyor. 

325 litre bagaj kapasitesi ile sınıfının en geniş bagajına sahip KIA Rio, modern bir tasarımla şekillenen ferah yaşam alanıyla öne çıkıyor. Sekiz farklı renk alternatifi içeren Yeni Rio, Ağustos ayına özel 3.900 TL’ye varan indirimi ile 56.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.  

KIA Cerato’da 68.900 TL’den başlayan çok özel sedan fiyatı… Modern tasarımı ve teknolojileri ile sedan sınıfında fark yaratan KIA Cerato; geniş yaşam alanı, zengin ekipman seviyesi ve yüksek verimliliğe sahip güçlü motor seçenekleri ile bir adım önde seyrediyor. 

KIA Cerato, çift bölgeli dijital klima, hız sabitleme sistemi, geri görüş kamerası ve yeni sürüş modu seçme sistemi ile sürücü ve yolculara sıra dışı bir sedan konforu yaşatıyor. 

Cerato, manuel ve otomatik şanzıman seçeneğine sahip 1,6 litre benzinli ve otomatik şanzımanla kombine edilen 1,6 litrelik turbo dizel motor olmak üzere, iki farklı motor seçeneği de bulunuyor. 

KIA’nın en başarılı modelleri arasında yer alan Cerato, Ağustos ayına özel 68.900 TL’den başlayan fiyatıyla satışa sunuluyor. Cerato’da ayrıca, 5.500 TL’ye varan indirim ve 36.000 TL’ye 36 aya kadar %0,99 faiz imkanı uygulanıyor.  

KIA cee’d Ağustos’a özel 3.500 TL’ye varan indirimle satışta… İnce dokunuşlarla KIA’nın modern bir yansıması olan cee’d, etkileyici tasarımı ve sürprizlerle dolu donanımları ile otomobil severlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. 

Red Dot ödüllü cee’d, sportif görünümü ile genç kullanıcıların ilgisini çekiyor. cee’d; 7 inç büyüklüğündeki multimedya & navigasyon ekranı, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, panoramik sunroof gibi yeni nesil özellikleri ile etkili çözümler sunuyor. 

C segmentinde fark yaratan KIA cee’d, yüzde 35’e varan yakıt tasarrufu sunan 7 ileri çift kavramalı DCT şanzımanı ile de avantaj sağlıyor. 

Kaliteli malzemelerden oluşan iddialı iç mekanı ve zengin kokpit alanıyla sürücülere ve yolculara rahatlık vadeden KIA cee’d, 3.500 TL’ye varan indirim ile sevenlerinin beğenisine sunuluyor.  

Ağustos’a özel fiyatıyla şehrin fenomeni KIA Soul 
İkonik tasarımı ile konforu birleştiren KIA Soul, şehir SUV’si segmentine farklı bir soluk katıyor. 

Etkileyici sürüş dinamiği, dikkat çekici ön farları, cesur ön ve arka tamponları, renkli ve dokunmatik ekranlı müzik sistemi ve birbirinden canlı renk seçenekleri ile KIA Soul, hayata farklı bakanların tercihi oluyor. 

Soul, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, değişken direksiyon modu, panoramik sunroof’u, 18” alaşım jantları, geri görüş kamerası, yokuş kalkış destek sistemi ve konforlu iç kabini ile benzersiz bir sürüş deneyimi yaşatıyor. 1.6 litre CRDi dizel motoru ve 7 ileri DCT şanzımanı ile KIA Soul, %20’ye varan yakıt tasarrufu sağlıyor. KIA, Ağustos ayına özel 1.000 TL’lik indirimle, sevilen modeli Soul’u 110.900 TL’ye satışa sunuyor.  

KIA K2500’de 1.600 TL indirim fırsatı 
KIA’nın hafif ticari modeli K2500, sınıfından beklenen kompakt görünümü sınıfından beklenmeyen konforla birleştirmeyi başarıyor. Geniş kasa hacmi ve taşıma kapasitesi ile K2500’ün 130 PS gücündeki 2.5L dizel motoru ve 6 ileri düz vites özellikleri ile ticari araç sektöründe tercih ediliyor. Dijital saat, elektrikli ön camlar, üç noktalı emniyet kemeri ile sınıfında fark yaratıyor. K2500, 1.600 TL indirimi ile ticari araç almak isteyenler ile buluşuyor.

Hiç yorum yok