Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

CentralRent a Car’dan ücretsiz çocuk koltuğu kampanyası

Trafik Hayattır, Central Rent a Car ile işbirliğini genişletiyor.  İzmir Adnan Menderes Havalimanı ve Bodrum Central Rent a Car ofis...

Trafik Hayattır, Central Rent a Car ile işbirliğini genişletiyor. 

İzmir Adnan Menderes Havalimanı ve Bodrum Central Rent a Car ofislerinden kiralanan araçlarda çocuklar daha güvenli seyahat etsin diye ücretsiz çocuk koltuğu kampanyası şimdi de İstanbul Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa Havalimanları’ndauygulanacak. 

Doğuş Otomotiv’in, toplumun tüm kesimlerinde trafik güvenliği bilincini arttırmak amacıyla yürüttüğü kurumsal sorumluluk platformu Trafik Hayattır, trafikte çocuk güvenliği konusunda farkındalık sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. 
Central Rent a Car ve BritaxRömer’in de işbirliğiyle gerçekleştirilen uygulama ile İzmir Adnan Menderes Havalimanı ve Bodrum CentralRent aCar’dankiralanan araçlarda, yolcular arasında çocuklar bulunuyorsa çocuk koltuğu Trafik Hayattır’danücretsiz olarak sunuluyordu. 

Kampanya artık İstanbul Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa Havalimanları’nda da geçerli olacak. Çocuk koltuğu kampanyasının CentralRent aCar’ın Türkiye genelindeki şubelerinde de yaygınlaştırılması amaçlanıyor.

Hiç yorum yok