Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Bayramda araç kiralamak isteyenler geç kalmayın

Türkiye’nin yeni nesil araç kiralama markası Garenta’dan bayram tatilinde araç kiralamak isteyenlere özel tüyolar… Garenta yetkilile...

Türkiye’nin yeni nesil araç kiralama markası Garenta’dan bayram tatilinde araç kiralamak isteyenlere özel tüyolar…

Garenta yetkilileri kurban bayramında kiralık araçla yola çıkacakların rezervasyonlarını hemen yaptırmaları gerektiğini belirtti. 

Ayrıca yetkililersürücülere güvenilir,geniş araç filosuna sahip, 24 saat yol yardım hizmeti sunan, sigorta hizmetleri olan ve ödeme seçeneklerinde kolaylık sağlayan araç kiralama şirketlerini tercih etmeleri konusunda tavsiyede bulundu 

Bayram tatilinin yaklaşmasıyla araç kiralama firmalarında büyük yoğunluk yaşanıyor. Uzun yola çıkmak isteyen ve araç sahibi olmayan tatilcilerin bir bölümü araç kiralama firmalarına yöneliyor. 
Çelik Motor bünyesinde faaliyet gösteren Garenta, bayram tatilinin yaklaşmasıyla araç kiralayacak tatilcilere, rezervasyonlarını önceden yapmalarını tavsiye etti. Bayram tatili yolunda keyfinizin kaçmaması için Garenta, araç kiralarken göz önünde bulundurmamız gereken kriterleri sıraladı. 

Fiyat Performans Oranı Ne Kadar Tutarlı? 
Her araç kiralama firması farklı avantajlar sunar. Bazı firmalar daha düşük ücretler talep eder. 

Yani inanılmaz fiyatlara araç kiraladım diye sevinirken, aracın bu sevincinizi boşa çıkarması olasılıklar arasında. Bu gibi bir durumu yaşamamak için araç kiralama firmasının size sunduğu avantajlara bir göz atın ve araç filosunu inceleyin. Daha sonra mutlaka fiyat karşılaştırması yapın. 

Araç Kiralama Firmanızdan 24 Saat Boyunca Destek Bekleyin Araç kiralamadan önce ya da sonra, firmanıza ulaşabilmek çok önemli. Yaşadığınız herhangi bir sorunda size her zaman çözüm üretecek, merak ettiklerinize hızlıca cevap verecek bir firma tercih sebebiniz olmalı. Firmanın kaza, yolda kalma ve benzeri durumlarda 24 saat sizinle iletişim kurabileceğinden emin olun. 

Araç Filosu Size Hitap Ediyor mu? 
İhtiyaçlarınıza, zevklerinize ve ayırdığınız bütçeye uygun seçenekler sunan bir araç filosuna sahip kiralama firması seçmek diğer dikkat etmeniz gereken husus. 
Zengin araç filosuna sahip olan bir firma, bu iş için ne kadar yatırım yaptığını da kanıtlar. Tüm beklentileri karşılayacak şekilde birçok marka ve model sunan kiralama şirketlerinde ihtiyacınız olan tüm modelleri kolayca bulabilirsiniz.  

Sigorta Talep Edin 
Seçtiğiniz araç için maksimum güvence sağlayan sigorta hizmetlerinin var olup olmadığına dikkat edin. Ek ürün olarak sunulan sigorta ve benzeri hizmetlerle yolculuklarınızda içiniz daha rahat ve güvende olacak. 

Sigortanın geçerli olması için kaza sırasında alkol veya herhangi bir uyuşturucu madde etkisinde olunmaması, yasal hız sınırlarının aşılmaması ve aracın karayolları dışında kullanılmaması gerektiğini hatırlatmakta fayda var. 

Ödeme Seçeneklerinde Kolaylık ve Çeşitliği Araştırın 
Araç kiralarken size sunulan ödeme planlarının ne kadar avantajlı olduğunu araştırmayı unutmayın. Bazı firmaların erken rezervasyon ve taksit seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.  

Sözleşmeye Bir Göz Atın 
Araç kiralama kriterleri, firmadan firmaya göre değişir. Önce her zaman araç kiralama sözleşmesini okuyun. Aracınızı kiraladığınızda uygulanan şartların bilincinde olarak yolculuk keyfinizi ikiye katlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok