Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Yeni SEAT Ibiza Euro NCAP’ten tam not aldı

Yeni SEAT Ibiza, Euro NCAP tarafından gerçekleştirilen güvenlik testlerinden tam not aldı.  5 yıldız ile ödüllendirilen Yeni Ibiza, ...

Yeni SEAT Ibiza, Euro NCAP tarafından gerçekleştirilen güvenlik testlerinden tam not aldı. 

5 yıldız ile ödüllendirilen Yeni Ibiza, yapılan değerlendirmede Ön Bölge Asistanı gibi sürücü destek sistemlerinin yanı sıra, yolcu güvenliği konusunda da beğeni kazandı. 

Yeni seat Ibiza, Avrupa’da satışa sunulan otomobillerin tasarımlarını, teknik yapılarını ve güvenlik performanslarını, titiz biçimde denetleyen bağımsız güvenlik kuruluşu Euro NCAP tarafından değerlendirildi. Her geçen gün daha da zorlaştırılan testlerden başarıyla geçerek tam not aldı. 
Euro NCAP değerlendirme testlerinde, araç içinde sadece sürücü veya yan yolcunun değil, aynı zamanda çocuk, bebek, arkada oturan yolcular ile yayaların da güvenliği göz önünde bulunduruluyor. Ayrıca otomobilin ön ve yandan aldıkları darbelere karşı güvenliği de kaza simülasyonları ile inceleniyor. 

Özellikle sürüş asistanı kategorisinde acil durumlarda otomatik fren yapabilen Ön Bölge Asistanı’nı tüm donanımlarında standart sunmasıyla ile dikkat çeken Yeni SEAT Ibiza, testlerin tümünü tam not alarak değerlendirmeyi tamamladı. Yeni Ibiza’da, aktif güvenlik sistemlerinin yanında, pasif güvenlik sistemleri de segmetinin en yeni teknolojilerini kullanıyor. 

Yetişkin ve çocuk yolcuların güvenliğini artıran yeni nesil emniyet kemeri, çocuk koltuğu için ISOFIX ve Top Tether bağlantıları, hız sabitleme sistemi, arka orta koltuk kafalığı, 6 hava yastığı, Hill Hold sistemi, lastik basınç uyarısı, gündüz sürüş farları ve ikincil çarpışma freni tüm Yeni SEAT Ibiza’larda standart olarak sunuluyor.

Hiç yorum yok