Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Yeni Hyundai i30 Fastback Tanıtıldı

Koreli üretici Hyundai güncel i30 modelinin sedan formuna yakın i30 fastback model versiyonunu tanıttı.  Coupe tasarımı andıran yeni...

Koreli üretici Hyundai güncel i30 modelinin sedan formuna yakın i30 fastback model versiyonunu tanıttı. 

Coupe tasarımı andıran yeni yüzü ile karşımıza çıkan Hyundai i30 Fastback eğimli tavan çizgisi ve arka cam ile birlikte açılan bagaj kapağı ile dikkat çekiyor. 

Kardeşi i30 hatchback modeline göre alçaltılan şasi ve 115 mm daha uzun bir yapıya sahip olan i30 Fastback, en güncel aktif güvenlik özellikleri ile donatılmış olarak satışa sunulacak. 

12 farklı renk seçeneği ile piyasaya sürülecek olan Hyundai i30 Fastback, tekrar elden geçirilerek kardeşine oranla daha sertleştirilen süspansiyon sistemi ile de yol tutuş performansının arttırılması hedeflenmiş. 

140 hp gücünde 1,4 ve 120 hp gücünde, 3 silindirli ve 1 litrelik 2 farklı benzinli motor seçeneği sunacak olan i30 Fastback, yine 1,6 litre 136 hp gücünde dizel motor ünitesini kullanacak.

Tüm motor seçeneklerinde 7 ileri kademeye sahip çift kavrama teknolojisi barındıran DCT otomatik şanzıman seçeneği suncak olan i30 Fastback Türkiye fiyatını 95.000 TL'den başlaması bekleniyor.arabalar.

Hiç yorum yok