Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Skoda Kodiaq Ödülleri Toplamaya Devam Ediyor

Skoda markasının SUV atağının en önemli adımı olan Kodiaq, kısa zamanda büyük bir başarı elde ederek dikkatleri üzerine topladı.  Ma...

Skoda markasının SUV atağının en önemli adımı olan Kodiaq, kısa zamanda büyük bir başarı elde ederek dikkatleri üzerine topladı. 

Markanın gerek yeni pazarlara gerekse daha geniş müşteri kitlesine ulaşmasında önemli bir rol oynayan Kodiaq modeli, şimdiden birçok prestijli ödülün sahibi oldu. 

 Sınıfının standartlarını yeniden belirleyen Skoda Kodiaq, geniş iç hacmi, büyük bagaj alanı, 5 veya 7 kişilik kapasitesi, verimli motorları, dikkat çekici tasarımı ve güvenlik unsurlarıyla birçok uzman tarafından beğeni topladı. Skoda Kodiaq, tanıtıldığı günden bu yana 29. ödülünü aldı. 


Çin ve Fransa’da Yılın SUV modeli, Çek Cumhuriyeti, Polonya ve Bulgaristan’da Yılın Otomobili, Almanya’da Yılın Dört Çeker Otomobili, Red Dot Tasarım Ödülleri gibi birçok prestijli unvanla taçlandırıldı. 

Skoda son olarak, 2008 yılından beri gerçekleştirilen Auto Test tarafından gerçekleştirilen karşılaştırmalar kapsamında, sunduğu yaşam alanı, sürüş dinamikleri, değer ve performans kriterlerinde ön plana çıkarak birinci seçildi. 

Skoda’nın SUV’u Kodiaq, 500 adet modelin yer aldığı Auto Test’in kazananı seçildi. Çekiciliğin yanı sıra olağanüstü pratikliği de bir araya getiren Kodiaq, Türkiye’de 1.4 TSI benzinli ve 2.0 TDI dizel motorlarla satışa sunuluyor.

Hiç yorum yok