Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Otopratike Gelenler Hem MTV Fırsatlarından hemde Klima Bakımı İndiriminden Yararlanıyor

Brisa’nın lider hızlı araç ve lastik bakım mağaza zinciri Otopratik, yaz aylarında da sürücülere fırsatlar sunmaya devam ediyor.  Ya...

Brisa’nın lider hızlı araç ve lastik bakım mağaza zinciri Otopratik, yaz aylarında da sürücülere fırsatlar sunmaya devam ediyor. 

Yapı Kredi ile iş birliği yapan Otopratik, Motorlu Taşıtlar Vergisi(MTV) ödemelerini Yapı Kredi World Card ile yapan araç sahiplerine özel indirimler ve ücretsiz check-up sunuyor. Ayrıca,Otopratik mağazalarında klima gazı dolumu ve klima dezenfeksiyonu yaptıran araç sahipleri indirim avantajlarından yararlanıyor. 

Türkiye lastik sektörü lideri Brisa’nın 360 derece servis sunan araç bakım mağaza zinciriOtopratik, yaza özel kampanyalarla araç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor. 
Bu kapsamda 1 Temmuz – 31 Ağustos tarihleri arasında,MTV ikinci taksit ödemesini Yapı Kredi World Card ile yapan araç sahipleri, Türkiye genelinde 43 noktada bulunanOtopratik mağazalarında periyodik bakım işçiliğinde %50 indirim ve motor, elektrik, fren, lastik ve jant kontrollerini de kapsayan ücretsiz check-up hizmeti kazanıyor. 

Ayrıca,Otopratik mağazalarında 1 Haziran-31 Temmuz tarihleri arasında klima gazı dolumu yaptıran araç sahipleri 120TL yerine 89TL, antibakteriyel klima dezenfeksiyonu uygulamasına ise 60TL yerine 29TL ödüyor. 

Araç sahiplerine 360 derece hizmet sunan araç bakım merkezi Otopratik, Brisa’nın öncü lastik markaları Bridgestone ve Lassa ile Energizer akülerini müşterilerine sunuyor. 

Otopratik mağazalarında lastik, jant, akü, ön düzen bakımı, yağ değişimi, filtre değişimi, klima gazı dolumu, fren balata & disk değişimi, amortisör değişimi ve periyodik bakım gibi temel bakım hizmetleri veriliyor. Ek olarak, her araç marka/modeli için özelleştirilmiş çeşitli periyodik bakım paketleri de sunuluyor.

Hiç yorum yok