Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Kia Temmuz Kampanyası

KIA, Temmuz ayına özel kaçırılmayacak fiyatlarını açıkladı. KIA, en düşük yakıt tüketimine sahip hibritotomobil unvanını alan yeni Niro’yu ...

KIA, Temmuz ayına özel kaçırılmayacak fiyatlarını açıkladı. KIA, en düşük yakıt tüketimine sahip hibritotomobil unvanını alan yeni Niro’yu 123.900 TL’den başlayan çok özel bir fiyatla çevre dostu kullanıcılarla buluşturuyor. 

Kompakt SUV modeli Sportage için ise 6.900 TL’ye varan indirim uygulayan KIA, 87.900 TL gibi son derece cazip bir başlangıç fiyatı belirlemiş durumda. 

A segmentindeki temsilcisi Picanto için Temmuz ayına özel 5.000 TL indirim uygulayan KIA, dördüncü nesli ile dikkat çeken Rio’yu55.900 TL’den başlayan fiyatlarla otomobilseverlerle buluşturuyor.

KIA’nın C sınıfındaki modeli Cerato68.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, kompakt sınıftaki modeli cee’d içinise 3.500 TL’lik indirim uygulanıyor. KIA, şehrin fenomeni olarak dikkatleri üzerine çekenSoul için 2.000 TL’lik özel indirim ile benzersiz bir fırsat sunarken, ticari model K2500 için ise 1.600 TL’lik indirim uyguluyor. 

KIA, Temmuz ayına özel fiyatları ile şaşırtmaya devam ediyor… Rekortmen Hibrit KIA Niro 123.900 TL’den başlayan özel fiyatı ile dikkat çekiyor…

SUV’ninpratikliğini ve tasarımını etkin hibrit gücüyle bir araya getiren Niro, sınıfının en iyisi olarak öne çıkıyor. ABD’yi uçtan uca en düşük yakıt tüketimiyle geçen hibrit otomobil unvanını alarak Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Niro, üstün başarısı ile dikkat çekiyor.3,8 lt/100km yakıt tüketimi ile sınıfının en tutumlu ve çevreci ürünü olarak öne çıkan KIA Niro ayrıca, 141PS motor gücü ile segmentinin en yüksek performansını sunuyor.
Segmentinin en geniş bagaj hacmine sahip Yeni Niro, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, ısıtmalı koltukları veısıtmalı direksiyonu ve geri görüş kamerası ile de hayatı kolaylaştırıyor. 

Kullanıcılar, aynı zamanda kablosuz akıllı telefon şarjı ve 220 V’luk priz girişi ile tüm elektronik aletleri şarj edebiliyor.Türünün ilk örneği olarak yollara çıkan Yeni Niro, 123.900 TL’den başlayan fiyatıyla otomobil severleri cezbediyor.  

KIA Sportage’da 87.900 TL’den başlayan inanılmaz fiyat! KIA’nın sürekli büyüme başarısının en önemli oyuncularından biri olan Sportage,ileri teknolojileri ve üstün donanım özellikleri ile kompakt SUV sınıfına damgasını vuruyor. 

Cesur tasarımı ve sportif duruşu ile dördüncü nesil Sportage, yollarda kendini hemen fark ettiriyor. Euro NCAP çarpışma testlerinde beş yıldız alan KIA Sportage, sürücülere ve kullanıcılara emniyetli bir sürüş sunuyor. Yüksek malzeme kalitesine sahip iç kabini ile KIA Sportage, konfor, rahatlık ve lüks duygusunu maksimumda yaşatıyor.

RedDot”, “IF” ve “Good Design” gibi uluslararası tasarım ödülleri ile dikkat çeken KIA Sportage, Temmuz ayına özel 6.900 TL’ye varanindirimi ile 87.900 TL’den başlayan inanılmaz fiyatıyla dikkat çekiyor.  

Yeni KIA Picanto’da 5.000 TL’lik indirim 
Genç ve dinamik tasarıma sahipYeni Picanto; bünyesinde barındırdığı ileri teknolojileri, kaliteli malzemelerin kullanıldığı yaşam alanı ve zengin kişiselleştirme seçenekleri ile sınıfının en yönlü otomobili olarak öne çıkıyor. 

KIA’nın küresel çapta en çok satan modellerinden biri olan Picanto, 84 HP gücündeki 1,25 litrelik benzinli motor ve dört kademeli otomatik şanzımanilesatışa sunuluyor. 

Artan dingil mesafesi ile daha geniş ve ferah bir yaşam alanı sunan Yeni Picanto, yeni yatay mimarisi ile görsel derinlik hissi yaşatıyor. A segmentinde fark yaratan üçüncü nesil Picanto, güvenlik teknolojileriyle de modern çağın gereklerini yerine getiriyor. Sınıfının en geniş bagaj hacmine sahip Picanto, Temmuzayına özel 5.000 TL’lik indirimi ile de dikkat çekiyor. 

Yeni KIA Rio 55.900 TL’den başlayan fiyatı ile cezbediyor Dikkat çekici tasarımı ve pratik kullanımı ile dördüncü nesil KIA Rio, B segmenti kullanıcılarına göz alıcı bir otomobil vadediyor. 

Bünyesinde barındırdığı teknolojiler ile ileri seviyede konfor ve güvenlik sunan yeni Rio, 1,25 litre ve 1,4 litre benzinli motor ve 1,4 litre hacimli turbo dizel olmak üzere toplam üç farklı motor seçeneği imkanı sağlıyor. 

Ön tarafını KIA’nın yeni tasarım dilinin en önemli sembollerinden “kaplan burnu” şeklindeki ön ızgaranın şıklaştırdığı yeni Rio, B segmenti kullanıcılar için çekici bir alternatif oluşturuyor.

325 litre bagaj kapasitesi ile sınıfının en geniş bagajına sahip olan Yeni Rio, fonksiyonel yapısıyla da dikkat çekiyor. Geniş yaşam alanını modern bir tasarımla sunan Rio, Temmuz ayına özel 3.900 TL’ye varan indirimiile 55.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.  

KIA Cerato 68.900 TL’den başlayan fiyatlarla 
Sedan gövde tipine sahip olan KIA Cerato, modern tasarımı sayesindecoupe otomobilin zarafetini ve şıklığını sunuyor. Geniş yaşam alanı, zengin ekipman seviyesi ve yüksek verimliliğe sahip güçlü motor seçenekleri ile sınıfının standartlarını yükselten Cerato, yeni sürüş modu seçme sistemi ve geri görüş kamerasıyla da sürücülere güven ve konfor sağlıyor.

Çift bölgeli dijital klima ve panoramik sunroof özelliği ile keyifli bir sürüş vadeden Cerato, manuel ve otomatik şanzıman seçeneğine sahip 1,6 litre benzinli ve otomatik şanzımanla kombine edilen 1,6 litrelik turbo dizel motor olmak üzere iki farklı motor seçeneği ile dikkat çekiyor. KIA ailesinin en beğenilen modellerinden Cerato, 4.000 TL’ye varan indirim ile 68.900 TL’den başlayan fiyatlarla araba sahibi olmak isteyenlere benzersiz bir fırsat sunuyor. 

KIA cee’d 3.500 TL’ye varan indirimle satışta 
İnce dokunuşlarla KIA’nın modern bir yansıması olarak ortaya çıkan cee’d, etkileyici tasarımı ve sürprizlerle dolu donanımlarıile dikkat çekiyor. Muhteşem bir tasarım bütünlüğü sunan KIA cee’d, sportif görünümü ile genç kullanıcıların ilgisini çekiyor. 

7 inç büyüklüğündeki multimedya &navigasyon ekranı, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, elektrikli park freni gibi yeni nesil özellikleri ile etkili çözümler sunan KIA cee’d, C segmentinde fark yaratıyor. 

Uluslararası prestije sahip RedDot ödülünü sahipcee’d, yüzde 35’e varan yakıt tasarrufu sunan7 ileri çift kavramalı DCT şanzımanı ile de avantaj sağlıyor. Kaliteli malzemelerden oluşan iddialı iç mekanı ve zengin kokpit alanıyla sürücülere ve yolculara rahatlık vadeden KIAcee’d, 3.500 TL’ye varan indirim ile satışa sunuluyor. 

 KIA Soul’e 2.000 TL’lik özel indirim 
Sürücüsünü yeni keşiflere doğru kışkırtan KIA Soul, sahip olduğu özellikler ile her an hayatın içinde olmak isteyenlerin beklentilerini fazlasıyla karşılıyor. İkonik tasarımı ile hayranlarının üzerinde iz bırakan KIA Soul, şehir SUV’sisegmentine yeni bir anlayış getiriyor.

Etkileyici sürüş dinamiği, dikkat çekici ön farları, cesur ön ve arka tamponları, renkli ve dokunmatik ekranlı müzik sistemi, birbirinden canlı renk seçenekleri, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, değişken direksiyon modu,panoramiksunroofu, 18” alaşım jantları, geri görüş kamerası, yokuş kalkış destek sistemi ve konforlu iç kabini ile benzersiz bir sürüş deneyimi yaşatıyor. 

1.6 litre CRDi dizel motoru ve 7 ileri DCT şanzımanı ile KIA Soul, %20’ye varan yakıt tasarrufu sağlıyor. KIA’nın sevilen modeli Soul, Temmuz ayına özel 2.000 TL’lik indirimi ile sevenlerinin beğenisine sunuluyor.  

KIA K2500’de 1.600 TL indirim fırsatı 
KIA’nın hafif ticari modeli K2500, sınıfından beklenen kompakt görünümü sınıfından beklenmeyen konforla birleştirmeyi başarıyor. 

Geniş kasa hacmi ve taşıma kapasitesi bulunan K2500’ün 130 PS gücündeki 2.5L dizel motor ve 6 ileri düz vites özellikleri bulunuyor. Dijital saat, elektrikli ön camlar, üç noktalı emniyet kemeri ile sınıfında fark yaratıyor. K2500, 1.600 TL indirimi ile ticari araç almak isteyenler ile buluşuyor.

Hiç yorum yok