Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

925 TL Taksitle Peugeot 2008 fırsatı

Peugeot Türkiye; gelişmiş teknolojileri, yakıt cimrisi performanslı motorları ve i-Cockpit ile sıra dışı sürüş keyfi sunan modellerine Temm...

Peugeot Türkiye; gelişmiş teknolojileri, yakıt cimrisi performanslı motorları ve i-Cockpit ile sıra dışı sürüş keyfi sunan modellerine Temmuz ayına özel çok cazip avantajlar sunuyor. 

Peugeot modellerinde 925 TL’den başlayan taksitle cazip kredi seçeneklerinin yanı sıra 11 bin TL’ye varan takas indirim fırsatları sunuluyor. Bu fırsatları kaçırmamak için tüketicileri en yakın Peugeot Yetkili Satıcısı’sına davet ediyoruz. 

Aktif Şehiriçi Güvenlik Sistemi, Otomatik Park Sistemi, 3D Led farlar gibi birçok teknolojik donanımı sunan ve Peugeot i-Cockpit ile sürüş keyfini standartların üzerine taşıyan Peugeot 208 modellerinde seçili versiyonlarında 6 bin TL’ye varan takas indirimi ve Cam tavan hediye fırsatının yanı sıra 36 bin TL için ayda 990 TL taksitli kredi kampanyası sunuluyor. 
Sınıfının en düşük yakıt tüketimini, en iyi performansını ve gelişmiş teknolojileri ile sıra dışı sürüş keyfini sunan Peugeot 308’in tüm versiyonlarında 11.000 TL’ye varan takas indirimi ve Cam tavan hediye fırsatının yanı sıra 36.000 TL için ayda 963 TL taksitli kredi kampanyası sunuluyor. 

Yüksek donanımı, gelişmiş teknolojisi, ödüllü PureTech Turbo motoru ve tam otomatik EAT6 şanzıman ile Yenilenen SUV Peugeot 2008’in dizel versiyonlarında 3.000 TL’ye varan takas indirimi ve Cam tavan hediye fırsatının yanı sıra tüm versiyonlarında 36.000 TL için ayda 925 TL taksitli kredi kampanyası sunuluyor. 

Sınıfının öncüsü ve hafif ticari ürün gamının başarılı modeli Partner Tepee’nin tüm versiyonlarında geçerli 36.000 TL için ayda 932 TL taksitli kredi kampanyası sunuluyor.

Hiç yorum yok