Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Yeni Opel Astra Sedan Satışta

Avustralya'da Holden markası altında satılan Yeni Astra modeli sedan karoser yapısı ile 22.000 $'dan başlayan fiyatlarla satışa sun...

Avustralya'da Holden markası altında satılan Yeni Astra modeli sedan karoser yapısı ile 22.000 $'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 

Opel markasının üretimine Türkiye'nin de içinde yer aldığı Doğu Avrupa ülkelerinden gelen talepler neticesinde başladığı sedan versiyonun ülkemize ne zaman geleceği henüz netlik kazanmadı. 

Ülkemize de hemen hemen aynı tasarım özellikleriyle gelmesi planlanan yeni nesil Astra Sedan, Chevrolet Cruze modelinden de tanıdığımız LS, LT ve LTZ isimli donanım paketlerine sahip. 
LT donanım versiyonunda 17 inç alaşım jantlar, yan kör nokta uyarısı, pasif giriş ve tek tuşla başlatma, gelişmiş park yardımı, yağmur sensörlü silecekler, 8 inç dokunmatik ekran, entegre uydu navigasyon, dijital radyo, ısıtmalı dış aynalar, aydınlatmalı makyaj aynaları, dudak spoyleri ve uzaktan başlatma özellikleri yer alıyor. 

Üst donanım paketi olan LTZ versiyonlu Yeni Opel Astra Sedan'da ise 18 inç alaşım jantlar, elektrikli açılır tavan, ısıtmalı deri koltuklar, tek bölgeli klima kontrolü ve krom dış cephe süslemeleri bulunuyor.arabalar.