Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Rolls-Royce Black Badge Türkiye fiyatı açıklandı

Rolls-Royce Motor Cars ilk Wraith Black Badge'i İstanbul'da düzenlediği basın toplantısı ile tanıttı. Araç için kimlerin sipariş ve...

Rolls-Royce Motor Cars ilk Wraith Black Badge'i İstanbul'da düzenlediği basın toplantısı ile tanıttı. Araç için kimlerin sipariş verdiği açıklanmazken, fiyatının 971 bin eurodan başladığı belirtildi.

Rolls Royce Motor Cars Doğu Avrupa Kurumsal İlişkiler Direktörü Frank Tiemann ve İstanbul Marka Müdürü Hilal Aysal tarafından düzenlenen basın toplantısında verilen bilgiye göre Black Badge sürümleri bu aydan itibaren Türk müşterilere teslim edilmeye başlanacak. 

Aracı kimlerin sipariş ettiği ise açıklanmadı. Aracın başlangıç fiyatının vergilerle beraber 971 bin Euro olduğunu belirten Aysal, toplantıda tanıtılan Wraith Black Badge'in satış fiyatının ise aksesuarlarla birlikte 1 milyon 89 bin euroya ulaştığını söyledi. 

Diğer modellere göre daha koyu bir konsepte sahip olan Wraith Black Badge'in, koyu kromların, heykelin ve logonun değişmemesi dışında müşterilerin istediği renkte üretetilebileceği belirtildi.  Wraith Black Badge 624 beygir gücünde 870Nm tork üretiyor. 

0-100km/s'ye 4.5 saniyede ulaşıyor. Marka olarak önceliklerinin rekor üstüne rekor kırmak olmadığını dile getiren Aysal, "Biz daha kişiye özel ve özgün araçlar üretiyoruz. Bu nedenle araçların sayısının çok olmasından ziyade kişiye özel olması bizim için daha önemli" dedi.haberturk

Hiç yorum yok