Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Hot Wheels 30 babaya Lamborghini sürüş deneyimi yaşatacak

Babaların Lamborghini Sürüş Hayalleri Hot Wheels ile Gerçek Oluyor    Dünyaca sevilen en hızlı oyuncak markası Hot Wheels, Babalar ...

Babaların Lamborghini Sürüş Hayalleri Hot Wheels ile Gerçek Oluyor 
 
Dünyaca sevilen en hızlı oyuncak markası Hot Wheels, Babalar Günü’ne özel başlattığı kampanya ile babaları çocuklarıyla beraber heyecan dolu bir sürüş deneyimine davet ediyor. 

Migros işbirliği ile yapılacak çekilişte 30 şanslı baba, Autodrom pistinde, 19 Ağustos günü Lamborghini Gallardo sürme şansı yakalayacak. 
Dünyanın lider oyuncak firması Mattel’in, 7’den 70’e tüm yarış severlere ve koleksiyonerlere hitap eden markası Hot Wheels, Babalar Günü’ne özel heyecan dolu bir kampanyaya imza attı. 

Haziran ayı boyunca, Migroslardan, Money Club kart ile tek seferde 30 TL değerinde Hot Wheels alışverişi yapan 30 şanslı baba, Lamborghini sürme şansı yakalayacak. 

Temmuz ayında, noter huzunda yapılacak çekilişle belirlenecek 30 şanslı baba, çocuklarıyla birlikte 19 Ağustos’ta, Tuzladaki Autodrom pistinde, Lamborghini Gallardo ile test sürüşü yapacak. Test sürüşü sırasında eğlenceli aktiviteler ve fotoğraf çekimi ile çocuklar da bu güzel günün tadını çıkartacak.

Hiç yorum yok