Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Peugeot servislerinde yüzde 25 indirim

Peugeot’da, tüm Peugeot modellerinde Fiks Menü Paketleri, avantajlı fiyatlar ile Peugeot kullanıcılarına sunuluyor.  13 Mayıs ve 24 ...

Peugeot’da, tüm Peugeot modellerinde Fiks Menü Paketleri, avantajlı fiyatlar ile Peugeot kullanıcılarına sunuluyor. 

13 Mayıs ve 24 Haziran tarihleri arasında devam edecek olan Peugeot Bakım Kampanyası kapsamında Peugeot Fiks Menü Paketleri’nde %15 indirim ve Peugeot 3+Fiks Menü Paketlerinde %25 indirim sizleri bekliyor. 

Ayrıca bakım kampanyasına ek olarak, lastik alışverişlerinde “4 al 3 öde” fırsatı Peugeot kullanıcılarına sunuluyor. Peugeot’da, uzman ve eğitimli personel ile Peugeot marka araçların bakım ve onarım hizmetleri en iyi şekilde uygulanıyor. 
Peugeot’da kaliteli ve üstün servis hizmetlerinin yanısıra ücretsiz teşhis ve fiyatlandırma yapılarak özel avantajlar da sunuluyor. 13 Mayıs - 24 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan Peugeot Bakım Kampanyası’na dahil olan Peugeot’ya uğrayarak Peugeot Fiks Menü’lerde %15 indirimden veya Peugeot 3+ Fiks Menü’lerde %25 indirimden siz de faydalanabilirsiniz. 

Bu avantajlara ek olarak kampanya süresi boyunca, lastik alışverişlerinde “4 al 3 öde” fırsatı Peugeot kullanıcılarına sunuluyor. Bu kapsamda 4 adet Michelin veya Goodyear lastik alımında 1 adet lastik hediyesi Peugeot kullanıcıları için çok cazip bir teklif olarak yer alıyor. 

Tüm bu fırsatları kaçırmamak ve yaz mevsimine hazırlıklı girmek için tüm Peugeot araç kullanıcılarını Peugeot Yetkili Servislerine davet ediyoruz.