Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Offroad Sezonu Sinop Boyabatta Açıldı

2017 Türkiye Offroad Şampiyonası'nda sezon açılışı 29-30 Nisan 2017 tarihlerinde Sinop’un Boyabat ilçesinde yapıldı.  Kısa adı S...

2017 Türkiye Offroad Şampiyonası'nda sezon açılışı 29-30 Nisan 2017 tarihlerinde Sinop’un Boyabat ilçesinde yapıldı. 

Kısa adı SİNOFF olan Sinop Offroad Kulübü tarafından Sinop Valiliği, Boyabat Kaymakamlığı, Boyabat Belediye Başkanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü katkılarıyla gerçekleştirilen 1. ayak yarışlarında 48 sporcu ve 24 araç start aldı... 

29 Nisan Cumartesi günü şehir merkezi eski otogar önünden verilen seremonik start ile başlayan organizasyonun ilk günü Tayyareci Nuri Bey etabı, ikinci günü ise Şehit Ömeroğlu Mustafa etabında mücadele eden ekipler parkuru dolduran çok sayıda sporsevere de heyecanlı anlar yaşattı. 
Suzuki Vitara ile Mustafa Akın-Emre Köksalan ekibi yarışın genel klasman birinciliğine ulaşırken, ikinciliği elde eden ekip yine Suzuki Vitara ile Engin Başkurt-Şükrü Mindiloğlu oldu. 

Yarışın genel klasman üçüncülüğü ise Nissan Pathfinder ile Kenan Özsoy-Hüseyin Uyar kazandı. Sınıf 1'de Edip Yaşar Kurtoğlu-Murat Timuçin Doğan, Sınıf 2 Engin Başkurt-Şükrü Mindiloğlu, Sınıf 3'de Cemil Islıkçı-Suat Çelik ve sınıf 4'te de Kenan Özsoy-Hüseyin Uyar birincilikleri paylaştılar. 

 Engin Başkurt, Gökhan İçen ve Mustafa Saray'dan kurulu 54 Redline Team'in birinci olarak 2.000 TL'lik TOSFED teşvik ödülünü kazandığı takımlar klasmanında Kenan Özsoy ve Kemal Özsoy'dan kurulu Evliyaoğlu Team ikinciliği ve Edip Yaşar Kurtoğlu ile Fehmi Bağcı'dan oluşan Trakoff Çorlu Belediyesi takımı üçüncülüğü elde etti. 

2017 Türkiye Offroad Şampiyonası ikinci yarışı, 20-21 Mayıs tarihlerinde ARDOFF tarafından Rize Ardeşen'de gerçekleştirilecek.