Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Kıa’dan Mayıs Ayına Özel Fiyatlar

KIA, Mayıs ayına özel kaçırılmayacak fiyatlarını açıkladı. A segmentindeki temsilcisi Picantoiçin 2.400 TL indirim uygulayan KIA, yeni yüzü...

KIA, Mayıs ayına özel kaçırılmayacak fiyatlarını açıkladı. A segmentindeki temsilcisi Picantoiçin 2.400 TL indirim uygulayan KIA, yeni yüzüyle satışa sunulan bu modelini 63.500 TL’lik özel fiyatı ile sevenlerinin beğenisine sunuyor. 

Mayıs kampanyası kapsamında;KIA Rio 57.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, sedan sınıfının fark yaratan modeli KIA Cerato ise 68.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Kompakt sınıftaki KIAcee’d için 4.000 TL’ye varan indirim uygulanırken, kendine özel tasarımı ile şehrin fenomeni olarak dikkatleri üzerine çekenKIA Soulise104.900 TL’lik özel fiyatı ile dikkat çekiyor. 

KIA’nın kompakt SUV modeli Sportage için ise 87.900 TL gibi son derece cazip bir başlangıç fiyatı belirlenmiş durumda. KIA’nın efsanesi SUV’siSorento ise 269.900 TL’den satışa sunuluyor. Yeni 

KIA Picanto’da 2.400 TL’lik indirim 
Üçüncü nesil KIA Picanto genç ve enerjik tasarımıyla A segmentine yepyeni bir soluk katıyor.Yeni Picanto, düşük kullanım maliyeti, şehir içi kullanımını kolaylaştıran kompakt ölçüleri, ulaşılabilir fiyata sunduğu zengin donanımı ile hayranlarını cezbediyor. 

Yeni görünümü ile dikkatleri üzerine çeken Picanto, 84 HP gücündeki 1,25 litrelik benzinli motor ve dört kademeli otomatik şanzıman kombinasyonuyla satışa sunuluyor. 

Canlı renk alternatifleriyle dinamik bir duruş sergileyen Picanto, güvenlik teknolojileriyle de modern çağın gereklerini yerine getiriyor. KIA’nın küresel çapta en çok satan modellerinden biri olan Picanto, Mayıs ayına özel 2.400 TL’lik indirimi ile 63.500 TL’den satışa sunuluyor.  

Yeni KIA Rio 57.900 TL’den başlayan fiyatı ile şaşırtıyor 
Mart ayında Avrupa ile aynı anda Türkiye’de satışa sunulan yeni Rio, dinamik ve etkileyici yeni dış tasarımı ile göz dolduruyor. Ön tarafını KIA’nın yeni tasarım dilinin en önemli sembollerinden “kaplan burnu” şeklindeki ön ızgaranın şıklaştırdığı yeni Rio,B segmentikullanıcılar için çekici bir alternatif oluşturuyor. 

Dördüncü nesli ile Yeni Rio, pratik bir kullanım sunarken, bünyesinde barındırdığı teknolojilerle ileri seviyede konfor ve güvenlik vadediyor. 325 litre bagaj kapasitesi ile sınıfının en geniş bagajını sunan yeni Rio, 57.900 TL’den başlayan fiyatı ile de şaşırtıyor… 
 KIA Cerato 68.900 TL’den başlayan fiyatlarla 
Modern ve yenilikçi tasarımıyla sedan sınıfının standartlarını yükselten Cerato, geniş yaşam alanı, zengin ekipman seviyesi ve yüksek verimliliğe sahip güçlü motor seçenekleri ile fark yaratıyor. KIA Cerato, çift bölgeli dijital klima, hız sabitleme sistemi, geri görüş kamerası ve yeni sürüş modu seçme sistemiile sürücü ve beraberindeki yolcuları şımartıyor.

Düşük yakıt tüketimi sağlayan 1.6 litrelik dizel motor seçeneği ile de göz dolduran KIA Cerato, 68.900 TL’den başlayan fiyatlarla sevenlerinin beğenisine sunuluyor.  

KIA cee’d 4.000 TL’ye varan indirimle satışta! 
Etkileyici sportif görünümü ile ilgi odağı olan KIA cee’d, sürprizlerle dolu donanımı ile C segmentine heyecan katıyor.7 inç büyüklüğündeki multimedya &navigasyon ekranı, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, elektrikli park frenigibi akıllı çözümler sunan KIA cee’d, yüzde 35’e varan yakıt tasarrufu sağlayan 1.6 L dizel motoru ile de avantaj sağlıyor.

Kaliteli malzemelerden oluşan iddialı iç mekanı ve zengin kokpit alanıyla cee’d, sürücü ve yolculara rahatlık vadediyor. Uluslararası prestije sahip RedDot ödüllü tasarımı ile fark yaratan cee’d,4.000 TL’ye varan indirimle satışa sunuluyor…  

KIA Soul 104.900 TL’lik özel fiyatı ile dikkat çekiyor 
Konforlu sürüşü ile şehirde heyecan verici keşiflerin ve yeni renklerin peşinden giden Soul,ait olduğu sınıfa tamamen yenilikçi bir bakış açısı getiriyor.

Etkileyici sürüş dinamiği, dikkat çekici ön farları, cesur ön ve arka tamponları, renkli ve dokunmatik ekranlı müzik sistemi, birbirinden canlı renk seçenekleri, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, değişken direksiyon modu, yokuş kalkış destek sistemi ve konforlu iç kabini ile benzersiz bir sürüş deneyimi yaşatıyor. 

1.6 litre CRDi dizel motoru ve 7 ileri DTC şanzımanı ile KIA Soul,%20’ye varan yakıt tasarrufu sağlıyor.Etkileyici ikonik tasarımı ile fark yaratan KIA Soul, 104.900 TL’lik özel fiyatı ile de dikkat çekiyor.  

KIA Sportage’da 87.900 TL’den başlayan inanılmaz fiyat! KIA’nın dünya çapında en sevilen modelleri arasında yer alan dördüncü nesil KIA Sportage,kompakt SUV sınıfına heyecan katmaya devam ediyor. Sportif, enerjik duruşu ve RedDot”, “IF” ve “Good Design” gibi uluslararası tasarım ödülleri ileKIA Sportage, yollarda kendini fark ettiriyor. 

İleri teknolojileri ve üstün donanım özellikleri ile rakipleri arasındaki farkı daha da açan KIA Sportage, konfor ve rahatlık sunan iç kabini ile sofistike duruşunu tamamlıyor.Euro NCAP çarpışma testlerinde beş yıldız alarak emniyetli sürüşler yaşatan KIA Sportage, 87.900 TL başlangıç fiyatıyla da dikkat çekiyor.  

KIASorento’da 269.900 TL Mayıs fiyatı… 
SUV segmentine yön veren modellerden KIA Sorentoperformans ve konforunun yanında; yenilikçi teknolojileriyle üretilen 2.0 CRDI (6 ileri Otomatik) dizel motoru ile düşük yakıt tüketimi sunuyor. Etkileyici tasarımı, IF Tasarım ödülü ile taçlandıran KIA Sorento, yedi kişiye kadar oturma kapasitesi ile konforlu yolculuklar yaşatıyor. 

Akıllı bagaj kapağı özelliği, akıllı park sistemi, ASCC radar teknolojisi, her yolda maksimum sürüş keyfi yaşatan Dynamax AWD teknolojisi ile KIA Sorento sürücülerin hayatını kolaylaştırıyor. 

KIA Sorento ayrıca; panoramik özelliğe sahip sunroof’u ile de sürücü ve yolculara ferahlık hissi yaşatıyor. KIA Sorento,Mayıs ayına özel 269.900 TL’lik fiyatı ile satışa sunuluyor.