Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

İkinci el araçlara bakış açınızı genişletin

DOD, Türkiye ikinci el otomobil pazarında bir ilki gerçekleştiriyor: 360 derece iç görünüm.  DOD web sitesi ve mobil uygulaması üzer...

DOD, Türkiye ikinci el otomobil pazarında bir ilki gerçekleştiriyor: 360 derece iç görünüm. 

DOD web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden hayata geçirilen uygulamada, 360 derece araç içi görünüm özelliğiyle ikinci el otomobil satın almak isteyenlere, ilgilendikleri araçların içini çok daha detaylı inceleyebilme imkanı sunuluyor. 

Tüketim alışkanlıklarının dijital platformlar üzerinden şekillenmekte olduğu bu dönemde,ikinci el otomobil almayı planlayanlararaç seçiminin büyük kısmını satış noktasına gelmeden, internet üzerinden güven içinde yapmak ve araçları dijital ortamda mümkün olduğu kadar detaylı incelemek istiyorlar. 

18 yıllık deneyimiyle tüketici ihtiyaçlarını değerlendiren DOD,teknolojik yatırımlarınıbu doğrultuda yaparakaraç almayı düşünenlerin karar vermelerini kolaylaştıran ve karar süreçlerini kısaltmaya yönelik 360 derece iç görünüm özelliğinigeliştirdi. 

Türkiye ikinci el otomobil pazarında bir ilk olan DOD 360 iç görünüm özelliğiyleinternetten araç inceleme sürecine farklı bir boyut kazandırıldı. 

DOD dijital platform kullanıcıları, DOD stoklarından ilgilendikleri araçların içini “360 Derece İç Görünüm” butonuna tıklayarak, tüm detaylarıyla 360 derece inceleyebiliyor. 

Kullanıcılar böylelikle aracın içinde fiziki olarak bulunmadan, sanal olarakaracıniçindeymiş gibi her detayı daha yakından görebiliyor ve farklı bir araç inceleme deneyimi yaşıyorlar.