Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Hyundai’den Beş Bin TL’ye varan indirim

Hyundai, yaz aylarını yepyeni bir otomobille geçirmek isteyenler için çok özel ödeme koşulları ve 5 bin TL’ye varan indirimler sunan yeni b...

Hyundai, yaz aylarını yepyeni bir otomobille geçirmek isteyenler için çok özel ödeme koşulları ve 5 bin TL’ye varan indirimler sunan yeni bir kampanya düzenliyor. 

Ayrıca kampanya dahilinde 36 aya varan düşük faizli kredi koşulları da var. Hyundai, Mayıs ayına özel olarak hazırladığı ve müşteriler tarafından beklenilen ayrıcalıklarını sunmaya başladı. 

Her zaman müşteri memnuniyetini birinci sırada tutan Hyundai, müşterileri için düşük faizli kredi oranlarıyla beraber yepyeni avantajlar sunmaya da devam ediyor. 

Hyundai, yeni araç alacaklar için sınırları zorlarken bu amaçla çok düşük faizlerle birlikte sunduğu nakit indirimleriyle de herkesi Hyundai sahibi yapmaya davet ediyor. 
Hyundai tarafından sunulan avantajlı fırsatlara göre, Mayıs ayında yeni araç alacaklar, öncelikli olarak birden fazla fırsatı bir arada yakalamış olacaklar. 

Hyundai’nin C segmentindeki yeni oyuncusu i30, ayda 1.030 TL taksitle ve özel kredi seçenekleriyle satın alınabiliyor. SUV-C segmentinin iddialı modeli Tucson ise,50.000 TL için 36 ay vadede yüzde 0.99 faizle veya 5 bin TL’ye varan indirimle satın alınabiliyor. 

Accent Blue modeli 3.500 TL indirim veya 40 bin TL kredi 36 ay vade yüzde 0.99 faizle tercih edilebiliyor. Daha büyük bagaj ve konfor isteyen müşteriler ise Elantra modelini de 4.100 TL’ye varan indirim veya 45.000 TL, 36 ay yüzde 0.99 faiz oranlı kredi seçeneğiyle satın alabiliyorlar.