Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Günde 27 TL Taksitle SEAT İBİZA

SEAT, otomobil sahibi olmak isteyenler için düşük taksitli ve 36 ay vade ile yeni bir taşıt kredisi sistemi sunuyor: SEAT Auto Credit.  ...

SEAT, otomobil sahibi olmak isteyenler için düşük taksitli ve 36 ay vade ile yeni bir taşıt kredisi sistemi sunuyor: SEAT Auto Credit. 

SEAT markası Volkswagen Doğuş Finansman A.Ş. (VDF) - SEAT Finans ile birlikte Avrupa’da kullanımı yaygınlaşan ve otomobil almayı çok cazip ve kolay hale getiren kredi sistemi Auto Credit’i hayata geçiriyor. 

Sistem, Ibiza, Ateca ve Leon model otomobil sahibi olmak isteyenler için daha uygun vadeler, düşük taksit imkanı ve geri alım garantisi sunuyor.  

Sistem Nasıl Çalışıyor? 
SEAT Auto Credit adı verilen sistemde müşteriler başlangıçta düşük bir peşinatla ve düşük taksitli kredi ödemeleriyle SEAT sahibi olabiliyor. 

Auto Credit sisteminde müşteriler geri alım garantisinden yararlanabilecekleri gibi dilerlerse son taksit olan 36. taksit tutarını, 36. taksitin vade tarihinde geçerli olan faiz oranı ve kredi koşulları üzerinden 12 aya bölebiliyorlar. Bu taksidi ödemek istemezlerse SEAT Finans araca geri alım garantisi veriyor.  

Günde 27 TL’den başlayan taksitlerle SEAT Ibiza! 
3 yıllık kasko ve 1 yıllık uzatılmış garanti ürünlerinin de satın alınması gereken kampanya, 31 Mayıs’a kadar tüm SEAT Yetkili Satıcılarında uygulanıyor. 

Sistemde düşük aylık taksitler, düşük faiz oranı, balon ödeme, geri alım imkanları sunulurken, 3 yıllık kasko ve uzatılmış garanti tutarları da kredi miktarına eklenerek oldukça cazip ve avantajlı bir paketle müşterilere sunuluyor. 

SEAT Ibiza, Ateca ve Leon modellerine düşük taksitlerle sahip olmayı mümkün kılan SEAT Auto Credit’te, 47 bin 400 TL tavsiye edilen anahtar teslim tutarıyla satışa sunulan Ibiza 1.0 75 HP Reference, aylık 795 TL’lik düşük taksitlerle satın alınabiliyor. 

Geri Alım İmkanı da sunuluyor. Sistem, aynı zamanda 36. taksit tutarını ödemek istemeyen müşteriler için geri alım imkanı da sunuyor. 

Bu durumda SEAT Finans, Auto Credit sisteminde belirtilen şartlarla otomobili geri alıyor. Böylece müşteri, son taksit tutarını ödemeden otomobili iade edip sistemden ayrılabiliyor.