Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Garenta’dan Şirketlere Kaçırılmayacak Fırsat

Aracını ikinciyeni.com’da avantajlı SAT, Garenta’dan yenisini özel fırsatlarla uzun dönem KİRALA  Türk otomotiv sektörünün öncü şirk...

Aracını ikinciyeni.com’da avantajlı SAT, Garenta’dan yenisini özel fırsatlarla uzun dönem KİRALA 

Türk otomotiv sektörünün öncü şirketlerinden Çelik Motor'un bünyesinde faaliyet gösteren Garenta ve İkinciyeni.com’dan Sat&Kirala kampanyası. 

Şirket aracını İkinciyeni.com’da satan firmalara, yeni araçları Garenta çatı markası altında müşterilerin uzun dönem kiralama ihtiyaçlarını karşılayan GarentaPRO’dan 1 ay ücretsiz kiralama fırsatı sunuluyor. 

Üstelik araçların tüm transfer ve satış işlemleriyle de Garenta ilgileniyor. Çelik Motor bünyesinde faaliyet gösteren araç kiralama pazarının yenilikçi markası Garenta ve İkinciyeni.com’dan şirketlere kaçırılmayacak fırsat. 
Garenta’nın uzun dönem kiralama markası GarentaPRO avantajlı Sat&Kirala kampanyasını başlattı. 31 Mayıs’a kadar sürecek kampanya kapsamında şirket aracını İkinciyeni.com’da satan firmalar, yenisini GarentaPRO’dan kiralamaları durumunda ilk ay ücret ödemeyecek. Üstelik İstanbul, Ankara ve İzmir’e ücretsiz transfer ve satış işlemleriyle de Garenta yetkilileri ilgilenecek. 

Garenta şirketlerin hayatını kolaylaştırıyor Kurumsal firmaların yanı sıra bireysel müşterilerin, hatta yeni kurulan şahıs şirketlerinin bile ihtiyaçlarına uygun çözümler üreten Garenta’nın uzun dönem kiralama operasyonu GarentaPRO firmalara büyük mali avantaj sağlıyor. 

Bu sayede araç ihtiyaçlarını, öz kaynak kullanmadan karşılayan müşteriler istedikleri para biriminden, yani Euro, Dolar veya TL olarak ödeme yapma imkânına sahip olacaklar. 

Online kiralama sistemini tercih edenler garentapro.com web sitesinden istedikleri sayıda aracı, 1 yıldan 3 yıla kadar kolay şekilde kiralama imkânı bulabiliyor.