Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Dizel Otomobiller İkinci Eldede Kazandırdı

Otomobil severleri hayallerine online araç açık artırma heyecanı ile kavuşturan ikinciyeni.com,ikinci el otomobil fiyatlarındaki hareketler...

Otomobil severleri hayallerine online araç açık artırma heyecanı ile kavuşturan ikinciyeni.com,ikinci el otomobil fiyatlarındaki hareketleri araştırdı. 

ikinciyeni.com’ungerçekleştirdiği araştırmaya göre 2017’nin ilk çeyreğinde dizel yakıtlı otomobiller benzinlilere göre ortalama %12 daha yüksek performans gösterdi. 

Yakıt türünden bağımsız olarak ikinci el otomobil fiyatları 2016’nın ilk çeyreğine göre ortalama % 5.3 artış gösterdi. Çelik Motor bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve dijital iş modeliyle yeni bir tüketici deneyimi sunanikinciyeni.com, ikinci el otomobil fiyatlarının son dönem seyrini araştırdı. 

 İkinciyeni.com’unkendi sistemi üzerinden gerçekleştirdiği yılınilk çeyreğini kapsayan araştırmaya göre ikinci el araç fiyatları 2016’nın ilk çeyreğine göre % 5.3 artış gösterdi. Aynı dönemde dizel yakıtlı otomobiller benzinlileregöre ortalama %12 daha yüksek fiyattan alıcı buldu. 
“Dizelde kilometreye dikkat” İkinciyeni.com Marka Direktörü Emre Ayyıldızdizel otomobil almaya karar verirken kilometre kullanımına dikkat edilmesinin öneminden bahsetti. 

Otomobil kullanımındakilometre ile paralel olarak dizel yakıtın fayda sağlayacağınısöyleyen Ayyıldız,düşük kilometreli kullanımlarda ise ilk satın alma bedeli ve bakım maliyetlerindeki yükseklik nedeniyle, dizel yerine benzinli otomobillerindaha mantıklı bir tercih olacağını vurguladı. 

Birinci çeyrekte fark gösteren bir diğer konu olarak otomatik vitesli araçların, düz vitesli araçlara göre ortalama %10 daha yüksek fiyattan alıcı bulması da Türk sürücülerinin sürüş konforuna verdiği önemin açık bir göstergesi oldu. 

2016’yı 15 bin 222 araç satışı yaparak yüzde 25 büyüme ile kapatan ikinciyeni.com’un%85’i bireysel, %15’i kurumsal olmak üzere 135 bin üyesi mevcut. Sitede online açık artırma sistemi ile ikinci el otomobillerin internet üzerinden, hızlı ve güvenli bir şekilde satılması sağlanarak hafta içi her gün yenilenen açık artırmaların heyecanı yaşanıyor. 

İstanbul ile birlikteİzmir,Ankara ve Kocaeli’de de şubeleri bulunan ikinciyeni.com’dahafta içi her gün ortalama 80 otomobil satışa sunuluyor. Site yeni şubelerle satış ve teslim ağını artırmayı planlıyor. 

İade garantisi 
Müşteri memnuniyetine büyük önem veren ikinciyeni.com satın alınan aracın durumunun, yayınlanan ekspertiz raporundan farklı olduğu tespit edildiğinde, 7 gün içinde iade teminatı veriyor.Otomobil sahibi olmak isteyenlere pek çok avantaj sunan ikinciyeni.com'da profesyonel ekspertiz hizmeti, alanındaki geniş tecrübeleri ve uzmanlığı ile bağımsız kuruluş TÜV SÜD ile yürütülüyor.