Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Aytemiz Kart Sahipleri Çekilişle Suzuki Vitara Kazanma Şansı Yakalıyor

Türkiye’nin en hızlı büyüyen akaryakıt markası Aytemiz, Aytemiz Kart kullanıcılarına özel yepyeni bir kampanyaya imza atıyor.  Aytem...

Türkiye’nin en hızlı büyüyen akaryakıt markası Aytemiz, Aytemiz Kart kullanıcılarına özel yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. 

Aytemiz’in 15 Haziran 2017 tarihine kadar geçerli olacak kampanyası kapsamında, Aytemiz Kart sahipleri büyük ödül olan 2017 model Suzuki Vitara 1.6 GL+ 4X2 MT başta olmak üzere birbirinden değerli pek çok ödülü kazanma fırsatı yakalayacak. 

Anlaşmalı Aytemiz istasyonlarından Aytemiz Kart alan ya da daha önce almış olduğu Aytemiz Kart’ını aktif hale getiren ve kart bilgilerini eksiksiz olarak dolduran herkes, yakıt alım koşulu olmaksızın 1 çekiliş hakkı kazanıyor.  
Aytemiz Kart Kazandırıyor 
Aytemiz Kart sahipleri, Milli Piyango tarafından gerçekleştirilecek çekilişte otomobilin yanı sıra; 5 adet Suzuki Van Van motosiklet, 5 adet iPhone 7 cep telefonu ve 1.000 adet 20,00 TL değerinde yakıt puan ödüllerinden birini kazanma şansına erişecek. 

Yakıt alma şartının olmadığı bu çekilişe katılmak için anlaşmalı Aytemiz istasyonlarına gelerek kullanıcılarına pek çok avantaj sunan Aytemiz Kart’a sahip olmak yeterli olacak. Kampanyaya katılmak isteyenlerin kart ile birlikte verilecek formları eksiksiz doldurmaları ve ıslak imzalı olarak istasyona vermeleri; hali hazırda mevcut Aytemiz Kart sahiplerinin ise kartlarını aktif ettikten sonra www.aytemiz.com.tr veya Aytemiz mobil uygulamasına girip bilgilerini eksiksiz olarak doldurmaları veya güncellemeleri gerekiyor.