Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Yeni Ranger Rover Velar Göz Kamaştırdı

La Permanente müzesindeki enstalasyonla Velar'ın devrim yaratan SUV tasarımına ilham veren ve gerçek kaliteyi ortaya çıkarmak için karm...

La Permanente müzesindeki enstalasyonla Velar'ın devrim yaratan SUV tasarımına ilham veren ve gerçek kaliteyi ortaya çıkarmak için karmaşık yapıdan kurtulma anlayışını yansıtan 'Reductionism' (Sadeleştirme) felsefesi sergilendi. 

Halka açık olan sergide, dünyada bir ilk gerçekleştirildi. Modern ve güzel bir şekilde tasarlanmış iç tasarımda sürdürülebilir ve premium kumaşlar kullanıldı. 

 Land Rover Renk ve Malzeme Baş Tasarımcısı Amy Frascella şunları söyledi: "Milano Tasarım Haftası, İtalyanca (Latin kökenli) bir sözcükten adını alan Velar'ı tanıtmak için harika bir fırsat sunuyor. 

Velar'ın renk ve malzeme tasarımını göz önünde bulundurduğumuzda, Kvadrat ile yaptığımız iş birliğinin ne kadar doğru bir seçim olduğunu görüyoruz. 

Kvadrat, Land Rover'ın değerlerini ve sürekli yenilik yapma, müşteri tercihlerini daha çok dikkate alma ve lüks malzemelerin geleceğini ilgili tasarım endüstrilerimizde şekillendirmeye yönelik isteğini paylaşmaktadır. 

Avrupa'nın önde gelen yüksek kaliteli kumaş üreticisi Kvadrat, deri döşemeye eşsiz ve lüks bir alternatif geliştirmek için Land Rover ile yakın bir işbirliği içinde çalıştı. 

Bu İngiliz yapımı, sürdürülebilir malzeme, Land Rover'ın premium görünüm, konfor ve dayanıklılık açısından önde gelen standartlarını karşılamak üzere tasarlandı. Çok sayıda doğal özelliğe sahip olan bu zengin yün ipliği, son derece dayanıklıdır ve tüm iklimlere uygundur; sıcak havalarda serinliği, soğuk havalarda ise sıcaklığı muhafaza eder. 

Sergi, ziyaretçilerini düzensizliğin düşünmeye sevk ettiği bir gerçekliğe davet ediyor. Bu yenilikçi konsept, pek çok duyuya hitap eden eşsiz Reductionism (Sadeleştirme) tasarım enstalasyonu ve Kvadrat tarafından üretilen bir malzemeden yapılmış bir 'ormanda' sergileniyor. 

Ziyaretçiler, yeni Range Rover Velar'ı görmek için bu enstalasyonun bulunduğu yerden geçiyor. BORN ve Land Rover, güzel ve işlevsel ürünlerin olağanüstü tasarımcılarının yaşama ve dünyaya bakma şeklimizi değiştirebileceği inancında birleşiyor. 

BORN, tasarımcıların yeni ürünlerini, kişisel profillerini, markalarını ve ekiplerini sergilediği bir pazar ağıdır. Bu pazar ağında tasarım meraklıları dünyanın dört bir yanından gelen, şık, ustaca tasarlanmış, öncü ürünleri keşfedebiliyor. BORN, Milano Tasarım Haftası'nda sadeleştirme felsefesinden yola çıkan beş eşsiz tasarım sunacak: 

Bunlar, İsviçreli Zenith El Primero tarafından üretilen Range Rover kronograf, laboratuvarlarda sürdürülebilir elmaslar kullanan Amerikalı tasarımcı Vanessa Stofenmacher tarafından tasarlanan takı, Lalique of France tarafından tasarlanan sıvı kristal ev eşyaları, İtalya merkezli Citco'dan sade siyah beyaz mermer banklar, Hong Kong'daki Native Union'dan John Brunner ve Igor Duc tarafından tasarlanan minimalist, zarif teknoloji aksesuarları olacak. 

BORN tarafından tanıtılan tasarımcılar, mükemmel yaratıcılık becerisini her yönüyle onurlandırmak üzere bir araya gelen dünya tasarım elitleri üyeleri için her yıl düzenlenen Land Rover BORN Ödülleri etkinliğine dahil olur. 

Ödüller, sekiz kategoride çekicilik, sürdürülebilirlik, yenilik ve anlamlılık sunan tasarımların sahiplerine verilir. Kayıtlar 8 Mart'ta başladı; yarışmayı #BornCollective etiketi ile takip edebilirsiniz. Kazananlar 26 Temmuz'da Norveç'te açıklanacak.