Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

THY yolcularına Avisten araç kiralamalarda %40 indirim fırsatı

Türk Hava Yolları yolcuları, Avis’ten yapacakları araba kiralamalarda %40 indirim avantajından yararlanıyor.  Üstelik Miles&Smiles ...

Türk Hava Yolları yolcuları, Avis’ten yapacakları araba kiralamalarda %40 indirim avantajından yararlanıyor. 

Üstelik Miles&Smiles üyesi olan Türk Hava Yolları misafirleri ekstra Mil de kazanma şansı elde ediyor. Size özel bu kampanya ile aracınızı kiralamak için Avis ofislerine ziyaret edebilirsiniz. 

Araç Kiralama Koşulları  Kampanya 30 Nisan 2017 tarihine kadar geçerlidir. Kampanya avis filo araç kiralama sitesinden yapılacak olan rezervasyonlar için geçerli olup , diğer mecralardan yapılan rezervasyonlarda %40 indirim geçerlidir. 

Kampanya günlük kiralamalar için geçerlidir.(Max. 28 gün)  Miles&Smiles üyeleri kiralama başına 500 mil kazanmaktadır.  araba kiralama rezervasyonu sırasında Miles and Smiles numarası gereklidir.  

Kampanyadan Türk Hava Yolları yolcuları faydalanabilir.  Avis genel kiralama koşulları koşulları geçerlidir.  Başka kampanyalarla birleştirilemez. 

Kampanya filo imkanları ile sınırlıdır. Kampanya tüm Avis ofislerinde geçerlidir. Miles&Smiles kartınız yoksa biniş kartı ibrazı talep edilebilir.  Kampanya yurt içi kiralamalarında geçerlidir.