Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Skoda Modellerinde sıfır faiz fırsatı

Skoda’nın Bahar kampanyalarıyla birlikte sıfır kilometre araç almak isteyenleri büyük avantajlar bekliyor. Çek markanın tüm modellerinde Ni...

Skoda’nın Bahar kampanyalarıyla birlikte sıfır kilometre araç almak isteyenleri büyük avantajlar bekliyor. Çek markanın tüm modellerinde Nisan ayı boyunca özel fiyatlar sunuluyor. 

Her bütçeye ve beğeniye uygun modellerle kullanıcıların beklentilerini aşmayı başaran Skoda‘nın Octavia, Fabia, Rapid, Rapid Spaceback, Octavia, Yeti ve Superb modelleri, Türkiye geneline yayılmış Skoda Yetkili Satıcıları’nda yeni sahiplerini bekliyor.  

Tüm modellerde büyük indirimler 
2016 ve 2017 model tüm araçlarında modele göre 14 bin 500 TL’ye varan indirimler sunuluyor. 

Dinamik tasarımı ve yüksek verime sahip motorlarıyla öne çıkan Fabia’ya 4 bin TL, zengin donanım seçeneklerine sahip Rapid ve Rapid SB’ye 2 bin TL, Yeti’ye ise 1 bin TL’ye varan avantajlarla sahip olmak mümkün. 
Segmentinin standardını belirleyen Octavia’da 6 bin TL ve 2016 yılında Türkiye’de Yılın Otomobili seçilen Superb’de ise 4 bin TL’ye varan özel fiyatlar sunuluyor. Superb’in Active donanıma sahip 1.6 lt TDI DSG versiyonu ise çok özel fiyat avantajına sahip.  
Sıfır Faiz Kampanyası 
Skoda, yeni araç satın alırken kredi kullanmak isteyenlere de uygun avantajlar getiriyor. Superb’de 24 bin TL’ye kadar 12 ay/yüzde 0 faiz avantajı sunulurken diğer modellerde ise 15 bin TL 12 ay/yüzde 0 faiz avantajını kullanmak mümkün olacak. Daha yüksek oranda kredi kullanmak isteyenler de, cazip faizler teklif ediliyor.