Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Skoda Fabia R5 Ege Rallisinde Zirveye Yükseldi

Skoda ’nın tüm dünyada birçok önemli ralli şampiyonasında mücadele eden ve başarılı sonuçlar alan Fabia R5 ralli otomobili, geçtiğimiz haft...

Skoda’nın tüm dünyada birçok önemli ralli şampiyonasında mücadele eden ve başarılı sonuçlar alan Fabia R5 ralli otomobili, geçtiğimiz hafta ilk kez Türkiye’de de yarıştı. 


BC Vision Motorsport, Türkiye Rallisi Şampiyonası’nın açılış ayağı olan Ege Rallisi’nde, Skoda’nın desteğiyle birlikte iki Fabia R5 otomobiliyle yarıştı. 

Sezonun en prestijli yarışlarından biri olarak dikkat çeken Ege Rallisi, tamamen yenilenen etaplarıyla büyük bir heyecana ve yakın bir mücadeleye sahne oldu. 
BC Vision Motorsport bünyesinde Fabia R5 ile yarışan Burak Çukurova-Vedat Bostancı ve Uğur Soylu-Aras Dinçer, elde ettiği sonuçlarla birlikte Takımlar Şampiyonası’nda Genel Klasmanda birinci sırayı aldılar. 

Toplamda 512 km kat edilen rallide Burak Çukurova-Vedat Bostancı, yarışı ikinci sırada tamamlarken diğer Fabia R5 ile yarışan Uğur Soylu-Aras Dinçer genel klasmanda dördüncü oldu. 

Fabia R5, Türkiye Ralli Şampiyoansı’nda zorlu doğa şartlarına karşın yarışı başarıyla ve sorunsuz bir şekilde tamamlayarak sezona hızlı bir başlangıç yaptı.