Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Lexus Yeni Lc’nin Tanıtımı İçin Dünyaca Ünlü Müzik Yapımcısıyla İşbirliği Yapacak

Sadece bir otomobil markasıdeğil, aynı zamanda bir yaşam tarzı sunanLexus, yeni lüks coupemodeli LC için farklı bir kampanyaya imza attı.  ...

Sadece bir otomobil markasıdeğil, aynı zamanda bir yaşam tarzı sunanLexus, yeni lüks coupemodeli LC için farklı bir kampanyaya imza attı. 

Lexus, ödüllü müzik yapımcısı Mark Ronson ile işbirliği yaparak, yeni LC’nin“MakeYour Mark” lansman kampanyasında birlikte çalışacaklarını açıkladı. 

Lexus’un yeni amiral gemisi LC,lüks marka için yeni bir dönemi temsil ediyor. Mark Ronson ile yapılan işbirliği, Lexus markasının müzik, sanat ve teknolojialanındaki tutkusunun altını çiziyor. 

2015’te JudeLaw ile gerçekleştirilen ‘The Life RX’ kampanya stratejisinin devamı olan bu anlaşma ile Lexus, gelecek altı ay boyunca tüketicilere ve fanlara heyecan verici bir deneyim sunacak. 
Bu kampanya hakkında konuşan Mark Ronson, “Stüdyo içinde ve dışında her zaman yenilikçi çalışmalar yapmayı seviyorum. Lexus bana bu kampanya fikriyle geldiğinde ve LC’yi gördüğümde oldukça heyecanlandım. Bu otomobilin etrafında yaratıcı müzikler yapma fikrini çok sevdim”dedi.

LF-LC konsept aracın tasarımını birebir yansıtan LC coupe, kısa zamanda EyesOn Tasarım Ödülleri gibi prestijli ödüllerin sahibi oldu.LC, Lexus’unheyecan veren araçlar yaratma kültürünün en gelişmiş örneği olarak, tasarım ve mühendislik ekiplerinin yakın çalışmasını temsil ediyor. 

Lexus ve Mark Ronson arasındaki işbirliğini anlatan Lexus Avrupa Başkanı AlainUyttenhoven, “Mark Ronsonbirçok hitinaltında ismi olanikonik bir müzik yapımcısı ve ‘MakeYour Mark’ kampanyası için ondan daha iyi bir isim olamazdı. 

Lexus LC, marka için yeni bir dönemi temsil ediyor. Müzik dünyasında inanılmaz performanslar ortaya koyan Mark ile çok güzel bir işbirliğine imza attık” diye konuştu. 

Lexus, Mark Ronson ile yaptığı işbirliği hakkında yenilikleri paylaşmaya ve kullanıcılara farklı deneyimler yaşatmaya devam edecek.