Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Lexus İstanbul Autoshow’da Yeni Ct Modelini Tanıtacak

Dünyanın en iyi otomobillerini üretme felsefesine sahip Lexus, 2017 İstanbul Autoshow ’a birçok yenilikle katılacak.  Spor otomobild...

Dünyanın en iyi otomobillerini üretme felsefesine sahip Lexus, 2017 İstanbul Autoshow’a birçok yenilikle katılacak. 

Spor otomobilden, lüks sedana ve SUV modellere kadar her segmentte lüks modeller sunan marka, şimdi de yeni CT 200h modelini satışa sunacak. 

Dünyanın ilk kompakt lüks hibrit otomobili olan CT 200h, İstanbul Autoshow Fuarı’yla birlikte Türkiye pazarına giriş yapacak. 

Lexus markasının eşsiz lüksünü, gelişmiş hibrit teknolojisiyle buluşturan CT 200h, hem tasarımıyla hem de sürüş özellikleriyle öne çıkıyor. Hem benzinli hem de elektrikli motor sahip CT, düşük yakıt tüketimi ve sportif sürüşü bir arada sunuyor. 1798 cc’lik benzinli motoru 100 bg ve 142 Nmtork üretiyor. 
CT 200h’nin yakıt tüketimi ise sadece 3.6lt/100 km. Fuarın ardından Türkiye’de Lexus showroom’larına satışa sunulacak olan CT, tercihe göre daha sportif görünüme sahip F Sport paketiyle de tercih edilebilecek. 

Lexus’un yeni modelleri, İstanbul Autoshow’da 12. Salon’daki Omotenashi misafirperverliğini ve Takumi işçiliğini yansıtan yeni standındayerini alacak.