Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

KIA cee’d 4 bin TL’ye varan indirim

KIA, baharı müjdeleyen Nisan ayına özel kampanyalı fiyatlarını açıkladı.  A segmentindeki temsilcisi Picanto için Nisan ayına özel ...

KIA, baharı müjdeleyen Nisan ayına özel kampanyalı fiyatlarını açıkladı. 

A segmentindeki temsilcisi Picanto için Nisan ayına özel 2.400 TL indirim uygulayan KIA, geçtiğimiz ay yenilenerek satışa sunulan bu modelini 63.500 TL’lik özel fiyatı ile sevenleri ile buluşturuyor. 

KIA, 30 Nisan 2017 tarihine kadar geçerli fiyat uygulaması kapsamında Rio modelini 57.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunarken, C sınıfındaki modeli Cerato’yu ise 68.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. 

Kompakt sınıftaki modeli cee’d için 4.000 TL’ye varan cazip indirim imkanı sağlarken, farklı çizgileriyle ait olduğu sınıfa tamamen yenilikçi bir bakış açısı getiren Soul, 104.900 TL’lik özel fiyatı ile dikkat çekiyor. 

KIA, kompakt SUV modeli Sportage için ise 87.900 TL gibi son derece cazip bir başlangıç fiyatı belirlemiş durumda. KIA’nın efsane SUV’siSorento ise 259.900 TL’den satışa sunuluyor.  

Yeni KIA Picanto’da 2.400 TL’lik indirim… 
Geçtiğimiz Şubat ayı sonunda Türk tüketicisiyle buluşan üçüncü nesil KIA Picanto, genç ve enerjik tasarımıyla dikkat çekiyor. KIA’nın küresel çapta en çok satan modellerinden biri olan Picanto, iç ve dış tasarıma yönelik birçok kişiselleştirme imkanı sunuyor. KIA Picanto, artan dingil mesafesi ile daha geniş ve ferah bir yaşam alanı vadediyor. 

Yeni yatay mimarisi ile görsel derinlik hissi yaşatan KIA Picanto,canlı renk alternatifleriyle de dinamik bir duruş sergiliyor. Güvenlik teknolojileriyle modern çağın gereklerini yerine getiren KIA Picanto, sınıf lideri bagaj hacmiyle A segmentinin çıtasını fazlasıyla yükseltiyor. 
Yeni KIA Rio 57.900 TL’den başlayan fiyatıyla şaşırtıyor… Almanya ve Kaliforniya’daki tasarım merkezleri ile Kore-Namyang’daki tasarım merkezinin yakın işbirliği ile geliştirilen yeni KIA Rio, dinamik ve çekici dış tasarımı ile göz dolduruyor. 

 Yeni nesil KIA modelleri gibi yeni Rio da pratik bir kullanım sunarken, bünyesinde barındırdığı teknolojilerle ileri seviyede konfor ve güvenlik vadediyor. 

Geçtiğimiz ay dördüncü nesli ile Türk tüketicisiyle buluşan KIA’nın B segmentindeki temsilcisi Yeni Rio,sınıfının en geniş yaşam alanını modern bir tasarımla sunuyor. Bagaj kapasitesi 37 litre artışla 325 litreye çıkan KIA Rio, sınıfının en geniş bagajını sunan modeli olarak öne çıkıyor. Fonksiyonel yapısıyla dikkat çeken KIA Rio, 57.900 TL’den başlayan fiyatı ile de şaşırtıyor…

KIA cee’d 4.000 TL’ye varan indirimle satışa sunuluyor… Otomobil severlerin ilgi odağı olan KIA cee’d,etkileyici tasarımı, sportif görünümü ve sürprizlerle dolu donanımı ile C segmentine heyecan katıyor. Uluslararası prestije sahip Red Dot ödüllü tasarımı ile fark yaratan cee’d, KIA’nın tasarım devriminin en dikkat çekici modelleri arasında bulunuyor. 

Multimedya & navigasyon ekranı, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, elektrikli park frenigibi akıllı çözümler sunan KIA cee’d, yüzde 35’e varan yakıt tasarrufu sağlayan 1.6 L dizel motoru ile de avantaj sağlıyor.  

KIA Cerato 68.900 TL’den başlayan fiyatlarla… 
Heyecan veren modern ve yenilikçi tasarımıyla KIA Cerato, sedan sınıfının standartlarını yükseltiyor.Sedan otomobilin kullanım özellikleri ile coupe şıklığını tek bir gövdede harmanlayan Cerato;geniş yaşam alanı, zengin ekipman seviyesi ve yüksek verimliliğe sahip güçlü motor seçenekleri ile standartları yeniden belirliyor. 

Yeni sürüş modu seçme sistemi ve geri görüş kamerasıyla sürücülere güven ve konfor sağlayan Cerato, panoramik sunroof özelliği ile keyifli bir sürüş vadediyor. Düşük yakıt tüketimi sağlayan 1.6 litrelik dizel motor seçeneği ile de göz dolduran KIA Cerato, 68.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor…  

KIA Soul 104.900 TL’lik özel fiyatı ile dikkat çekiyor… 
Farklı çizgileriyle ait olduğu sınıfa tamamen yenilikçi bir bakış açısı getiren KIA’nın fenomen modeli Soul,konforlu sürüşü ile şehirde heyecan verici keşiflerin ve yeni renklerin peşinden koşuyor. 

Etkileyici ikonik tasarımı, birbirinden canlı renk seçenekleri, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, yokuş kalkış destek sistemi ve konforlu iç kabini ile eşsiz bir sürüş deneyimi yaşatıyor. 

KIA Sportage’da 87.900 TL’den başlayan inanılmaz fiyat! 
Kaslı ve gösterişli bir gövdede, sportif ve enerjik bir duruş sergileyen KIA Sportage, ileri teknolojileri ve üstün donanım özellikleri ile kompakt SUV sınıfını yeniden tanımlıyor.

Sofistike duruşu, üstün performansı, konfor ve rahatlık sunan iç kabini, ileri güvenlik teknolojileri, “Red Dot”, “IF” ve “Good Design” uluslararası tasarım ödülleri ile göz dolduran KIA SportageNisan’a özel 87.900 TL başlangıç fiyatıyla da dikkat çekiyor.  

KIA’nın Amiral Gemisi Sorento’da 259.900 TL Nisan fiyatı… KIA ailesinin prestijli modeli olarak öne çıkan Sorento, yüksek teknolojisi ve konforu ile SUV segmentine yön veren modeller arasında başta geliyor.

KIA Sorento; “Şerit Takip Sistemi”, “Kör Nokta Uyarı Sistemi”, “Çevre Görüş Sistemi” ve ileri teknolojileri kullanan Navigasyon sistemi ile güvenli ve akıllı bir sürüş deneyimi sunuyor. KIA Sorento; etkileyici tasarımı, üstün donanım özellikleri, yüksek teknolojisi, konforu ve Nisan ayına özel 259.900 TL’lik fiyatı ile sıra dışı bir sürüş deneyimi yaşamak isteyenleri KIA showroom’larına bekliyor…