Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Yeni Nesil Ford Fiesta ST Cenevre’de performans tutkunlarıyla buluşuyor

Gücünü yepyeni, üç silindirli 1.5 L EcoBoost motordan alan Yeni Nesil Fiesta ST,Cenevre Motor Show’da Ford standında müşterilerinin beğenis...

Gücünü yepyeni, üç silindirli 1.5 L EcoBoost motordan alan Yeni Nesil Fiesta ST,Cenevre Motor Show’da Ford standında müşterilerinin beğenisine sunuluyor.
 
Yeni nesil Fiesta ST, 200 PS güç ve 290 Nm tork sunarken,0-100 km/h hızlanmasının da 6,7 saniye olması öngörülüyor.

Üçüncü nesil Fiesta ST, şimdiye kadar üç silindirli bir motorla güçlendirilen ilk Ford Performance modeli olmanın yanı sıra seçilebilir sürüş modları özelliği sunan ilk Fiesta ST modeli olacak.
 
Motor performansı, direksiyon hassasiyeti ve denge kontrollerinin Normal, Spor ve Pist ayarlarına göre yapılandırılması, günlük sürüş yadapist gibi farklı koşullarda keyifli bir sürüş deneyimi sunacak.
Sürüş modları ayrıca Fiesta ST'nin Elektronik Destekli Ses Yönetimi (ESE) teknolojisini ve aktif egzoz valfini kontrol ederekdaha tatmin edici bir sürüş deneyimi sağlamak için ayarlanabiliyor.

Bu teknoloji sayesinde doğal sportif sesi artan 1.5 L EcoBoost motorda ayrıca Ford’un sektörde bir ilk olan silindir deaktivasyon sistemi de yer alıyor.
 
Yeni Fiesta ST’de dış tasarımın cesur ve dikkat çekici stili yarış otomobillerinden ilham alarak tasarlanan özel 18 inç alaşım jantlarla tamamlanıyor. Avrupa’da 2018 yılındaüç ve beş kapılı gövde seçenekleri ile pazara sunulması hedeflenenyeni nesil Fiesta ST, daha fazla iç mekan detayı ve kişiselleştirme seçenekleriyle sunulacak.
 
Geliştirilmiş kişiselleştirme ve teknoloji seçenekleri arasında yeni stil paketleri, 8 inç dokunmatik ekranlı SYNC 3 bağlantısı ve B&O Play ses sistemi yer alacak.