Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Volkswagen Arteon Cenevreda tanıtıldı

Volkswagen'in beğenilen modellerinden olan CC'nin yerini artık yeni bir model alıyor. Aktive Info Ekranına sahip otomobilde...

Volkswagen'in beğenilen modellerinden olan CC'nin yerini artık yeni bir model alıyor.


Aktive Info Ekranına sahip otomobilde makyajlı Golf'ten de alışık olduğumuz en son bilgi sistemi, tercihe göre 6,5 inç ya da 9,2 inçlik ekranla birlikte sunuluyor. 

BOYUTLAR 
Markanın "premium Grand Turismo" olarak nitelendirdiği Arteon, VW'nin modüler platformu MQB üzerinde yükseliyor. 4862 mm uzunluğa, 1871 mm genişliğe ve 1427 mm yüksekliğe sahip otomobilin dingil uzunluğuysa 2841 mm. 

VW, otomobilin uzun dingil mesafesi sayesinde arkada oturan yolcular için sınıfının en iyi diz mesafesini sunduğunu iddia ediyor. Arka tarafta üç yolcunun rahatlıkla seyahat edebileceğini belirtilirken, iki koltuk arasında açılır sehpa ise otomobilin premium beklentileri karşılayacak bir detay. 

Volkswagen Arteon TEKNİK ÖZELLİKLER 
Arteon'un kaputunun altında ise 6 benzinli ve dizel motor seçeneği mevcut. 

Otomobilin giriş seviyesinde 150 HP güç üreten yeni 1,5 lt'lik TSI motorla sunulması bekleniyor. Bir üst versiyon ise 190 HP ve 280 HP'lik iki versiyona sahip 2,0 lt'lik TSI motor var. Dizel cephesinde ise 2,0 lt'lik TDI motor; 150, 190 ve 240 HP'lik üç farklı versiyona sahip. 

150 HP'lik ve 190 HP'lik dizellerde 6 ileri manuel şanzıman standart. Diğer motor seçeneklerinde ise 7 ileri vitesli çift kavramalı şanzıman sunulması bekleniyor. Dört tekerlekten çekiş sistemi ise yalnızca hem benzinli hem de dizel motorların en güçlü versiyonlarında mevcut.Otohaber