Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

PEUGEOT SCOOTERS YENİLİKLERİNİ SERGİLEYECEK

Peugeot Scooters, yeni elektrikli scooter modeli GenZe dışında Fransa’da üretilen 3 tekerlekli Peugeot Metropolis ile markanın premium ürün...

Peugeot Scooters, yeni elektrikli scooter modeli GenZe dışında Fransa’da üretilen 3 tekerlekli Peugeot Metropolis ile markanın premium ürün gamını daha da genişleten Peugeot Belville olmak üzere iki yeni model daha tanıtacak. 

 Üç tekerlekli scooter pazarının en teknolojik modeli: Yeni Peugeot Metropolis Zengin donanımıyla öne çıkan yeni Peugeot Metropolis pazarın en teknolojik scooter modeli olarak sürücüye üst düzey güvenlik ve konfor sunuyor. 

Yapılan iyileştirmeler sayesinde Euro 4 egzoz emisyon normunu karşılayan Metropolis, Euro 4 PowerMotion 400cc LFE tipi motoruyla benzersiz bir sürüş deneyimi vaat ederken, makul yakıt tüketimi değeriyle çevre dostu bir duruş sergiliyor. Yeni şasi ve süspansiyon ile birlikte ABS, SBC ve TCS gibi elektronik sistemler de sürüş güvenliğine katkı sağlıyor. 

Zengin ekipman seviyesiyle dikkat çeken Peugeot Metropolis’te ayrıca akıllı anahtar, lastik basıncı kontrol sistemi ve gündüz farları sunuluyor. 13 inç büyüklüğündeki ön tekerlekler sadece sürüş konforu ve sürüş güvenliğini desteklemekle kalmıyor, aynı zamanda sportif bir görünümü de beraberinde getiriyor. 

Peugeot Scooters’in en yeni saklama alanıyla donatılan Peugeot Metropolis geniş saklama alanıyla sürücünün kaskı için de alan sunuyor. Yeniden tasarlanan gösterge paneli; hız ve devir göstergelerindeki 3 boyutlu çerçeveler ve kırmızı zemin aydınlatmalı ibreleriyle son derece sportif ve modern bir görünüm sunuyor. 

Yeni Peugeot Metropolis mat siyah ve kırmızı olmak üzere RX-R, RS ve Allure versiyonlarıyla sunuluyor. Giriş seviyesi olarak sunulan Active versiyonu da SBC fren sistemi ve 12 inç büyüklüğünde tekerleklerle donatılıyor. 

Peugeot Scooters’in büyük tekerlekli ürün gamını tamamlayan premium scooter: Peugeot Belville Adını Paris’in bir semtinden alan Peugeot Belville Avrupa’nın en büyük scooter pazarı olan büyük tekerlekli scooter pazarına tasarımıyla tamamen yeni bir stil yaklaşımı getiriyor. 

Markanın uluslararası pazarlardaki sınıf atlama stratejisinin yansıması olarak Peugeot Scooters; Citystar, Satelis ve Metropolis modellerindeki PowerMotion motorda da kullanılan LFE teknolojisine sahip yeni nesil bir motor geliştirdi. SmartMotion adındaki bu yeni motor kompakt boyutlarıyla ağırlık avantajı sunarken yüksek verimlilik seviyesiyle çevre dostu bir yapı sergiliyor. 

 Düşük yakıt tüketimi ve düşük emisyon değerleriyle öne çıkan motor modüler yapısı sayesinde farklı modellerde hava veya su soğutmalı olarak kullanılabiliyor. Sınıfının en iyi tork/yakıt tüketimi dengesine sahip olan SmartMotion motor üstün sürüş keyfiyle de dikkat çekiyor. 

Kadın ve erkek kullanıcıları hedefleyen modern scooter; LED farlar, LED sinyal lambaları ve ‘3 pençe’ formlu stop lambalarıyla modern ve sportif bir görünüm sergilerken motorun görünürlüğünü de arttırıyor. 

Zengin ekipman seviyesiyle dikkat çeken Peugeot Metropolis’te ABS, ayarlanabilir hidrolik amortisörler, tam boy kaskı alacak büyüklükte saklama alanı, USB girişi ve kilitli torpido gözü standart olarak sunuluyor. 

Yeni Peugeot Metropolis; Allure ve RS versiyonlarıyla satışa sunuluyor. 125 cc’lik versiyonda yeni sıvı soğutmalı SmartMotion motor kullanılırken 200 cc’lik versiyonda ise Euro 4 emisyon normunu yerine getiren EasyMotion motor kullanılıyor.