Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Lastik Vs İle Drıveguard Tüm Türkiye’de

2016 yılı inovasyon ödülü alan Bridgestone’un yeni ürünü Driveguard raflarda yerini almaya başladı.  Orjinal ekipmanda RFT lastik ku...

2016 yılı inovasyon ödülü alan Bridgestone’un yeni ürünü Driveguard raflarda yerini almaya başladı. 

Orjinal ekipmanda RFT lastik kullanamayan ve TPMS’e sahip tüm binek araçların “RFT deneyimini” yaşamasına imkan sağlayan bu ürün ile lastik sektöründe yeni bir kategori hayata geçmiş oluyor. 

Müşterilerine en kaliteli ürünü ve hizmeti sunmayı hedefleyen Lastik Vs ve Lastik Vs Performance markaları, yaygın perakende ağıyla DriveGuard’ı Türkiye’nin her noktasına ulaştırmaya başladı. 

Patlama riskini ve patlama sonucu yaşanan problemleri ortadan kaldırmak isteyen ve emniyetini önemseyen sürücüler için tasarlanmış olan yenilikçi DriveGuard teknolojisi, patlama sonrası, 80 km hızla 80 km’ye kadar güvenli bir sürüş deneyimi sunar. 

Avrupa Birliği etiketleme regülasyonuna göre, Bridgestone DriveGuard lastikleri kısa fren mesafesi sayesinde, alanında en iyi ıslak Zemin etiket değerlerine(A) de sahiptir. Güvenliğini önemseyen tüm sürücüler Lastik Vs ve Lastik Vs Performance bayilerinde DriveGuard konforuna erişebilecekler.