Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Köpekleriyle Fotoğraflarını Paylaşanlar, Subaru’dan Köpek Dostlarımıza Özel Seyahat Kiti Kazanabilecek

National Geographic Türkiye’nin Instagram sayfasında gerçekleştirilen Sarı Çerçeve Yarışması’nda, 10-17 Mart 2017 tarihleri arasında köpekl...

National Geographic Türkiye’nin Instagram sayfasında gerçekleştirilen Sarı Çerçeve Yarışması’nda, 10-17 Mart 2017 tarihleri arasında köpekleriyle çektirdikleri fotoğrafları paylaşanlara Subaru tarafından köpek dostlarımıza özel hazırlanan seyahat kiti kazanma şansı sunuluyor. 

Doğa ve hayvan dostlarının tercih ettiği bir marka olan Subaru’nun desteğiyle, 10-17 Mart 2017 tarihleri arasında, National Geographic Türkiye Instagram sayfasında gerçekleştirilecek Sarı Çerçeve Yarışması’na katılıp, en güvenilir dostlarımız olan köpekler ile çekilen fotoğraflarını #saricerceve, #(köpek emojisi) ve @natgeoturkiye etiketlerini kullanarak paylaşanlar, Subaru’dan köpek dostlarımızın kullanımı için hazırlanan seyahat kiti kazanma şansı yakalıyor. 

National Geographic kanallarında yayınlanan, “Köpeklere Fısıldayan Adam” olarak tanınan köpek uzmanı Cesar Millan tarafından hazırlanan “Cesar Millan ve Oğlu” programının da sponsoru olan Subaru, doğada evcil hayvanlarıyla vakit geçirmek isteyenlerin özellikle tercih ettikleri bir marka.