Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Kıa, Yeni Rıo Ve Yeni Pıcanto’yu Galatasaraylı Ünlü Futbolcu Podolski’nin Katılımıyla Bayilerine Tanıttı

KIA, yeni Picanto ve yeni Rio’nun bayi lansmanını Galatasaraylı ünlü futbolcu Lukas Podolski’nin katılımıyla Türk Telekom Arena’da gerçekle...

KIA, yeni Picanto ve yeni Rio’nun bayi lansmanını Galatasaraylı ünlü futbolcu Lukas Podolski’nin katılımıyla Türk Telekom Arena’da gerçekleştirdi. 



KIA’nın Türkiye genelindeki tüm bayilerinin katıldığı lansmanın sürpriz konuğu olan Podolski, Çelik Motor Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Özgür Maraş ve KIA Grup Direktörü Ayşe Tuncel tarafından karşılandı. 

Başarı hikayesini KIA bayileri ile paylaşan ünlü Alman futbolcu, bayilerden gelen soruları cevapladı. Genç ve dinamik tasarımı, fonksiyonelliği ve ataklığı ile ön plana çıkan yeni Picanto ve KIA’nın en çok satan modelleri arasında bulunan dördüncü nesil Rio, Türk Telekom Arena’da düzenlenen lansmanla KIA bayilerine tanıtıldı. Yeni modeller ile ilgili bilgi verilen lansmanın sürpriz konuğu ise Galatasaray’ın ünlü futbolcusu Lukas Podolski oldu.
Ayşe Tuncel ile kısa bir otomobil sohbeti gerçekleştiren ünlü futbolcu, otomobillere olan ilgisinden ve daha önce kullandığı KIA Sportage’dan son derece memnun kaldığını söyledi. Sohbetin ardından KIA’nın yeni modelleri Rio ve Picanto ile kısa bir test sürüşü gerçekleştiren Podolski, daha sonra stattan ayrıldı…  
 Yeni KIA Rio… 
Dördüncü jenerasyonu ile tüketicilerle buluşan yeni Rio; dikkat çekici yeni tasarımı, pratik kullanımı, gelişmiş güvenlik teknolojileri ve yeni bağlantı özellikleri ile B segmenti kullanıcılarına göz alıcı bir otomobil sunuyor. 
KIA markası için kilit öneme sahip olan Rio, yeni nesil modelinde daha çekici, daha zevkli sürüş tecrübesi ve sınıfının en ileri güvenlik özellikleri sayesinde önceki modelin temel güç özellikleri daha da gelişmiş olarak karşımıza çıkıyor. 

Daha geniş yelpazede alıcının ihtiyaç ve isteklerini karşılamak üzere tasarlanan yeni Rio,1.25 ve 1.4 lt. benzinli, 1.4 lt dizel olmak üzere üç farklı motor seçeneği ile satışa sunuluyor.  

Yeni KIA Picanto… 
KIA’nın dünyadave Türkiye’de güçlü bir hayran kitlesine sahip olan Picanto, yeni görünümü ile şaşırtıyor. Düşük kullanım maliyeti, şehir içi kullanımını kolaylaştıran kompakt ölçüleri, ulaşılabilir fiyata sunduğu zengin donanımı ile çok sevilen KIA Picanto, hayranlarını fazlasıyla memnun ediyor. 

Bütün bu özellikleri koruyan yeni nesil KIA Picanto, A segmentine yeni bir dinamizm ve performans düzeyi getirirken, aynı zamanda yeni araç içi bağlantı ve gelişmiş güvenlik teknolojileri de sunuyor. Kompakt özelliğini koruyan yeni Picanto, daha sert gövde çizgileri ve canlı renk seçenekleriyle iddialı bir duruş sergiliyor. 

Araç içerisinde konfor, rahatlık ve güvenlik sağlayan yüksek teknoloji özellikleri modern ve zarif kabin tasarımıyla vurgulanıyor. KIA Picanto Türkiye’de 1,25 litre MPI benzinli otomatik vites seçeneği ile satışa sunuluyor.