Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Harley-Davidson® Street Rod™ ile Yüksek Performans ve Maksimum Güç

Uzun zamandır beklenen 2017 model Harley-Davidson® Street Rod™ artık yollarda.  Dark Custom tarzını flat-track çelik dokunuşuyla tam...

Uzun zamandır beklenen 2017 model Harley-Davidson® Street Rod™ artık yollarda. 

Dark Custom tarzını flat-track çelik dokunuşuyla tamamlayan Street Rod, yeni High Output Revolution X™ 750 V-twin motoru geniş devir aralığı ile daha yüksek maksimum güç ve tork değeri sunuyor. 

Harley-Davidson® Street Rod™, yükseltilen performansı, yol tutuşu ve agresif sürüş pozisyonu ile sınırları daha da yükseğe taşıyor. Motorsiklet tutkunları 31 Mayıs 2017 tarihine kadar kendi bayilerine giderek özel anlaşmalarla efsanevi Harley’lere sahip olabilirler. 

Dünyanın efsanevi motosiklet ve motosiklet aksesuarları markası Harley-Davidson, beklentileri yeniden belirlemek üzere 2017 model Harley-Davidson® Street Rod™ tasarladı. Street platformu üzerinden geliştirilen ve çizgileri tamamen kendine özgü olan Street Rod, kullanıcılara heyecan verici bir deneyim sunuyor. Dark Custom tarzı ile buluşan güçlü tasarım sınırları aşıyor! 

Harley-Davidson Dark Custom™ tarzının getirdiği güçlü görünüm flat-track çelik dokunuşuyla tamamlanıyor. Orta siklet muscle motorsiklet, Vivid Black, Charcoal Denim ve Olive GoldStreet 3 farklı renk seçeneğiyle Street Rod Dark Custom™ tarzının maksimum seviyede yansıtılmasını sağlıyor. Street Rod, kapsamlı bir Harley-Davidson Dark Custom tarzı ile yükseltilen motor ve yol tutuş performansını destekliyor. 

Orta devir aralığında daha yüksek tork, en üst devirde ise daha fazla güç üreten hassas High Output Revolution™ X 750 motor, sınırları daha da yükseğe taşıyor. Yeni ön cam (orta kısmı haricinde kaporta ile renk uyumlu) ile tamamlanan kalın, karartılmış çatallar ve üçlü kelepçe ön kısma güçlü bir görünüm katıyor.
Delikli arka çamurluk bulunan yeni arka bölüm, canlı LED göstergeleriyle arka kısmı aydınlatıyor. Artırılan sürüş yüksekliği ve 17 inç jantlar Street Rod modeline atletik bir duruş katarken, yeni kepçe tarzı hava filtresi kapağı ve daha keskin egzoz tutturma elemanı dikkatleri motorun güçlü tasarımına çekiyor. 

Modelin güçlü görüntüsü Harley-Davidson Dark Custom™ tarzının getirdiği güçlü görünüm flat-track çelik dokunuşuyla tamamlanıyor; ileriye uzanan harekete hazır duruşu ise sürüş keyfini artırıyor. 2017 model Harley-Davidson® Street Rod™ ‘ın özellikleri şöyle sıralanıyor: 

*Street Rod modelinin sıvı soğutmalı, tekli OHC (Üstten Çift Eksantrik) 8V 60° V-Twin High Output Revolution X 750 motoru, 4000 rpm'de maksimum tork ve 8750 rpm'de maksimum güç ile Street 750 modeline göre %18 daha fazla güç ve %8 daha fazla tork üretiyor. 

*Street Rod, daha yüksek hacimli hava kutusu ve yeni 42 mm çift venturi boğazına sahip. 

*Street Rod şasisi motorun performansına uyum sağlayacak şekilde tasarlandı. Street Red’in ön kısımda hafif alüminyum bağlantılarla tutturulmuş 43 mm sağlam USD çatallar bulunuyor. 

*Daha hızlı bir dümenleme için ise çatal eğimi 32° ile 27°'de sabitlendi. Yeni arka amortisörlerde sıvı kapasitesini artırmak ve sönümleme kararlılığını korumak için bir harici rezervuar bulunuyor; strok %31 oranında artırılarak 117 mm'ye çıkarıldı. 

*Performansta ilham alan yana açılır kol, daha uzun darbeleri karşılamak üzere daha uzun tasarlandı. 

*Sürücüyü yerine sabitlemek için yeni bir sele şekli tasarlandı. Sürücünün ileri yönde görüş açısını artırmak için sele yüksekliği 765 mm'ye çıkarıldı. 

*Street Rod modelinde ayrıca yeni güçlendirilmiş fren/vites kolları ve kontrole katkı sağlayan ve birçok sürücünün dururken yere daha kolay ve iyi basmasını sağlayan alüminyum arka ayak pegleri bulunuyor. 

*Agresif bir sürüş pozisyonu yaratan düz, drag tarzı gidonu, dikiz aynaları kolları üzerine veya altına monte edilebilen yeni bar ucu ve sürücünün ellerine temas etmeden geriye doğru katlanmasına olanak sağlayan patent bekleyen bir tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 

*Street Rod, aynı zamanda, Harley-Davidson’ın Akıllı Güvenlik Sistemi standart donanımına sahip. Harley’ler şu anda her zamankinden daha yakın olduğu için size uygun Harley’inize kolayca ulaşabilirsiniz. 

En sevdiğiniz Harley-Davidson® modellere ulaşmak ve size özel anlaşmalar elde etmek için yerel H-D bayinizi ziyaret edebilirsiniz. Bayinize 31/ 05/2017 tarihine kadar Harley1936 kodunu vererek size özel anlaşma fırsatlarına ulaşabilirsiniz.