Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Güvenli Yolculukta Careem Dönemi Başladı

Bölgenin önde gelen uygulama tabanlı, şoförlü araç çağırma hizmeti Careem, bölgedeki büyüme odaklı stratejisi doğrultusunda Türkiye’deki op...

Bölgenin önde gelen uygulama tabanlı, şoförlü araç çağırma hizmeti Careem, bölgedeki büyüme odaklı stratejisi doğrultusunda Türkiye’deki operasyonlarını genişletmeye devam ediyor. 

Careem, İstanbul’da da şoförlü araçlarla ulaşımın güvenli, emniyetli ve uygun fiyatlı olması için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

Careem, yolcuların güvenli bir seyahat geçirmesini sağlayabilmekiçin birçok yeni uygulama geliştiriyor. Careem kilometre başına 3 TL olan fiyatlandırmasını 2.20 TL olarak yeniden düzenledi. Yoğun günleri programlamak için sistemde rezervasyon yaparak yolculuğunu önceden de organize etmek Careem ile mümkün.  

Yolculuk takip sistemi 
Careem ile yolculuğunuz sırasında "Rotayı paylaş" seçeneğini tıklayarak izin verdiğiniz herhangi bir platformdan yolculuğunuzu takip etmesi için bir yakınınıza ulaşmanız da artık mümkün. 

Bu sistemle sevdikleriniz de Careem'e bindiğiniz andan itibaren varış noktasına ulaşana kadar tüm yolculuğunuzu takip edebiliyor ve güvenliğinizden emin olabiliyor. 

7 gün 24 saat aktif müşteri hizmetleri 
Careem'de kullanıcıları için geliştirilen 7/24 özelliği ile canlı telefon desteğini her zaman alabilirsiniz. 
Yolculuk sırasında ve yolculuktan sonraki 1 saat içinde uygulama içinden "Bize Ulaş" seçeneğini tıklayarak direkt olarak müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. 

Dilediğiniz zaman aynı sekmeden yazacağınız mesajlar da günün 24 saati takip edilerek, Careem’in profesyonel operasyon ekibi tarafından değerlendiriliyor.  

Yolculuk koordinasyonu 
Careem’in üye ilişkileri ekibi her yolculuğu takip eder ve hangi yolculuğun hangi kaptana atandığını görür. Kaptanlar da sadece kendilerine ayrılan özel bir hat üzerinden günün her anı destek alabilir ve yolcuların rahatlığı için gerekli koordinasyon için bu ekiplerle iletişime geçebilirler.  

Puanlama sistemi 
Her yolculuğunuzdan sonra aplikasyon üzerinden kaptanı ve yolculuğunuzu puanlayabilirsiniz. Careem Müşteri Hizmetleri, düşük puanlama yapılması halinde,yolculuğun ardından yolcuyla iletişime geçerek konuyu ayrıntılarıyla dinlemeyi, gerekli tüm önlemleri almayı ilke edindi. 

Görüşme süreci 
Careem kaptanları özel iş görüşmeleriyle seçilir ve araçları kalite standartları açısından değerlendirilir. Careem'in global standartları işe alım sürecinde dikkate alınan konuların başında geliyor.