Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

EN HIZLILAR KOZLARINI PAYLAŞACAK

Otomobil sporlarında yılın en hızlı pilotunun belirleneceği 'Şampiyonlar Şampiyonası', 18-19 Mart tarihlerinde farklı branşlardan s...

Otomobil sporlarında yılın en hızlı pilotunun belirleneceği 'Şampiyonlar Şampiyonası', 18-19 Mart tarihlerinde farklı branşlardan sporcuların katılımı ile İzmir Ülkü Park Yarış Pisti'nde gerçekleştirilecek. 

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu TOSFED tarafından Spor Toto, Opel Türkiye ve Petlas katkılarıyla düzenlenen organizasyon, 18 Mart Cumartesi günü 10:00-15:00 saatleri arası gerçekleştirilecek sıralama turlarıyla başlayacak. 

Volkicar yarış otomobilleri ile piste çıkacak sporcular arasından en hızlı 16 isim, 19 Mart Pazar günü elemelerde yarışmaya hak kazanacaklar. 10:00-16:00 saatleri arasında Opel Corsa OPC yarış otomobilleri ile ikili eşleşmeler şeklinde koşulacak olan finaller sonunda 2016 Şampiyonlar Şampiyonu belirlenmiş olacak. 

DRIFT SHOWLAR RENK KATACAK 
15 yıllık bir aranın ardından düzenlenen organizasyon, her 2 gün de, farklı showlar ve etkinliklerle renklenecek… 

Apexmasters drift pilotları Ali İnal, Abbas Çimen, Kemal Özhaseki, Özer Mollamehmetoğlu ve Volkan Arısoy drift gösterileri ile pisti ısıtırken, Ukrayna’dan ünlü drift sporcusu Alexander Grinchuk da Red Bull renklerindeki Nissan 200 SX ile tribünleri coşturacak. 

EFSANELER DİREKSİYONA GEÇİYOR 
Birkan Polat’ın motosiklet akrobasi gösterileri ve Retro Rally Sergisi gibi etkinliklerinin yan ısıra, İskender Atakan, Cem Hakko, Volkan Işık ve Serkan Yazıcı gibi eski şampiyon pilotlar piste çıkacaklar. 

Otomobil sporları 2017 sezon açılışı niteliğindeki organizasyon ücretsiz olarak izlenebilecek ve izleyiciler arasından seçilecek talihliler drift otomobillerinin sağ koltuğuna geçerek bu heyecanı yaşama şansı bulacaklar.