Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Total Mobil Ödemede 75 TL ye Anında 25TL İndirim

Türkiye’de akaryakıt sektöründe bir ilk olan Total Mobil Ödeme sistemi ile Total, BKM Express işbirliği ile gerçekleştirdiği kampanyaya müş...

Türkiye’de akaryakıt sektöründe bir ilk olan Total Mobil Ödeme sistemi ile Total, BKM Express işbirliği ile gerçekleştirdiği kampanyaya müşterilerden gelen yoğun talep üzerine 20 Şubat – 31 Mart 2017 tarihleri arasında da devam ediyor.

Total Mobil Ödeme üyesi Total akaryakıt istasyonlarından Total Mobil Ödeme ile 75 TL ve üzeri akaryakıt alışverişi yapan Club Total müşterileri anında 25 TL indirim kazanıyor. 

 Kampanyadan yararlanmak için Club Total Card sahiplerinin Total Uygulaması’nı akıllı telefonlarına indirmiş olması ve BKM Express üyesi olması gerekmektedir. 
Ardından Club Total menüsü üzerinden yakıt alımı yaptığı aracın plakasını Total Uygulaması’na tanımlaması yeterli olacak. 19 Aralık tarihinden beri, TOTAL Mobil Ödeme üzerinden 55.000 adet işlem yapıldı. 

30 bin kişi de Total Uygulaması’nı cep telefonuna indirdi. Yaklaşık 150 istasyonu ile TOTAL Mobil Ödeme, Türkiye çapında yaygınlaşmaya devam ediyor.